Ja nie wiem, dlaczego się nie mogli dogadać z prezesem karusi, przecież to taki ugodowy człowiek...
lepiej późno niż później. jedno medialne nagłośnienie i pyk! - woda leci. nie można było od razu?
Żeby tylko z tego nie było wodolejstwa ;)
Nie od dziś to wiadomo, że media to władza, informacja to władza. Nawet jak coś jest nieprawdą, powtarzane kilka razy, trafi do odbiorców ;)
Czyli komu należą się podziękowania??? Bo się zaraz okaże że wszyscy dobrze chcieli :))) Ale jakoś tak nie wychodziło!!!
A na ostatniej sesji ten temat i dyskusje wywolala radna PiS Wieslawa Olejnik.
i tym sposobem wiemy, jak w prosty sposób Pan Rżanek umie się WYLANSOWAĆ na sprawie, dzięki której postrzeganie go będzie superoskie.... gratulacje, uczcie się Prezesi....
jestem ciekawa jaka by była reakcja jakiegoś prezesa żony gdyby nie miała pół roku wody w domu
I o to chodzi. Chwała dziennikarzom z Radia Strefa FM i z tygodnika lokalnego Tydzień Trybunalski za nagłośnienie sprawy a prezesowi PWiK p.Michałowi Rżankowi za działania na jakie oczekują mieszkańcy naszego miasta. Jak widać pan Michał mimo, że od kilku lat nie jest już radnym ani prezydentem miasta i przewodniczącym rady miasta o niesieniu skrzywdzonym przez urzędasów w ze spółdzielni Karusia lokatorom pobliskiej kamienicy czynszowej. Pozdrowienia dla pana Michała,
Ze strony mzk:
Przyjmowane będą, pytanie czy będą zrealizowane?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!