Jeśli policja nie zrobi porządku z tym dziadostwem ścigającym sie nocami po piotrkowskich ulicach tymi wyjącymi autami,to idzie oficjalna skarga do komendanta miejskiego i Komendy Wojewódzkiej Policji w Łodzi !!!!!
Nie będzie grupka idiotów terroryzowała mieszkańców !!!
Może w końcu redakcja podejmie temat,bo ludzie mają już dość !!!!!!!!!!!!!!!
Od redakcji: Temat został podjęty w najnowszym wydaniu Tygodnia Trybunalskiego.
A pytam, po raz kolejny, kiedy policja z wydziału ruchu drogowego, wraz ze strażą miejską weźmie się za bezmyślnych kierowców, ścigających się, od godziny 21.3o, do godziny 2.oo, w nocy, od ronda Sulejowskiego, do skrzyżowania ul. Dworskiej, z aleją Armii Krajowej!?!?!!?? Czy jak dojdzie do tragedii, to dopiero ktoś się obudzi? W piątki i w soboty wyścigi są od ok. 20.oo, do 3.oo, a nawet 5.oo, rano w niedzielę. Przecież są kamery na poszczególnych skrzyżowaniach i można tych ścigantów i rajdowców wychwytać. Dołączają do nich bardzo często motocykliści na swych warczących i śmierdzących dwukółkach. Wszystkie te pojazdy mają odpowiednio podkręcone silniki u robią dziki i wielki hałas niczym pawiany i szympansy przy bójce o skórkę banana. Może panie i panowie Redaktorzy z aparatami foto i nagrywarkami sobie posiedzą na skrzyżowaniach i to nagrają? Najlepiej skrzyżowanie Kopernika/Sienkiewicza/Piłsudskiego, Armii Krajowej/Sikorskiego/Piłsudskiego i Sikorskiego/Kostromską. Hałas, smród spalin i palonej gumy oraz błysku świateł nie dają wypocząć i wyspać się normalnym ludziom, a chyba cisza nocna od 22 oo do 6.oo obowiązują, że nie wspomnę o przekroczonych prędkościach, przez ewidentnie ścigających się kierowcach motocykli i samochodów. Naprawdę czas z tym skończyć, bo w końcu dojdzie do tragedii. Jak ich stać na przeróbki aut i motocykli, na paliwo, na smary i inne akcesoria, to powinno ich stać na wynajęcie torów wyścigowych i tam niech się ścigają nawet siedm dup, tfu, dób. To kiedy tym problemem ktoś się zajmie? On powstał w tym roku, od wiosny, przed ten tego nie było.
Terz pszyspieszam jak mi psiarnia siedzi na ogonie. No ale ja mam Bmv wienc moge sobie pozwolić.
Jedna Pani już siedzi za wypadek pod Wygodą i jeszcze debili to nie nauczyło, ale do czasu i będzie płacz
Po ostatnich wyczynach policji nie ma się co dziwić, że ludzie przed nimi uciekają!!! Ha, ha, ha ha...
Moja boziuniu, wyjrzałem przez okno, a tam 3 samochody parkują na podwójnej ciągłej i t już od 4 godzin. Koło dziewiątej jakiś burak zastawił cały chodnik na ponad pół godziny parkując na skuśkę.
Naprawdę nikt tego nie widzi?
Myślał, że jak minie radiowóz, to może brykać do woli... a tu proszę, niespodzianka. Bardzo dobrze. Wyłapywać pseudo-rajdowców, którzy czują się "najlepsi" na prostej drodze, a nie potrafią zaparkować auta pod marketem, lub cofać z przyczepką.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!