Nie było dużo ludzi.na zdjęciach nie widać tłumów. Przecież na powietrzu zdrowiej niż w murach..za chwilę wszyscy poglupiejemy
A kiedy wybory ? KIedy będę mógł wybrać Maliniaka albo innego Tygrysa? Ważne, że wiosna i państwo pis się kończy.
I bardzo dobrze. Ludzie powoli przeglądają na oczy! Zaraza będzie tak długo dopóki PiS to jest na rękę! Zobaczymy na jesień wskaznik bezrobocia! Dopiero będzie lament! Ale najszybciej będzie to można zgonić na niemowę! Czyli niby zarazę! Ludzie obudzcie się z tego letargu serwowanego przez partię! Niech będą otwarte tylko kościoły i zakłady! Oczywiście płacić podatek żeby pasożytów utzrymywać!
Te maseczki to sie nadają do wysmarkania nosa.Jak sie ktoś boi to niech siedzi w chałupie i nie zawraca d... Innym.
To teraz do końca życia mam siedzieć w domu.albo dusić się na świeżym powietrzu w masce.zawsze żyłem w przekonaniu że świeże powietrze jest bardzo zdrowe.a tu teraz się dowiaduje że żeby być zdrowym to trzeba się zaparkować.nazakladac rękawiczek i najlepiej nigdzie zbytnio nievwychodzic
Odezwali się maseczkowi Strażnicy Texasu (o przepraszam maseczkowi Strażnicy Piotrkowa). To może załóżcie jakiś kolektyw, albo Straż Maseczkową. Ja już nawet wiem kto by mógł być komendantem, ale nie mogę napisać bo RODO jest.
plyny staly na stolikach oraz krzeslach gdzie mozna było sobie obmyc rece a ze kazdy ma to w czterech literach to do kogo pretensia przeciesz to wina ludzi a nikogo wiencej ze nic nie robia i nie stosuja sie do niczego ciagle narzekania itd nic pozatym u ludzi nie slychac jak ciagle zle trzeba sie obudzic a nie zyc w nienawisci
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!