Cały park w remoncie.Ogólnie to żadna rewelacja.Są super toalety do zamontowania,ale o tym już nikt nie pomyślał.Zajmują się psimi odchodami,ale czy urzędnicy widzieli jak są ob....e nowe asfaltowe alejki przez wrony i gawrony.Po prostu żenada ten cały remont parku!!!!!!
Skoro w przepisach uwzględniono rasizm, to mam nadzieję, że te restrykcyjne przepisy wstępu do parku zostaną rozszerzone na ciapatych (temat na czasie!). Chyba pieski nie będą w hierarchii postawione niżej? Bo jakże to tak?
Zajmijcie się ważniejszymi dla mieszkańców sprawami. Jak nie gołębie, to krukowate, jak nie krukowate to psy. Czy w tym mieście nie ma ważniejszych spraw?
To miasto umiera.Remont parku ciągnie się w nieskończoność. Psy na smyczy i w kagańcu??? Tak nie mówi ustawa o ochronie zwierząt, nie ma takiego obowiązku. A psie odchody można wrzucać do koszy zwykłych tzw.ulicznych.
i z czego tu sie cieszyc w innych miastach zupełnie inaczej wyglądaja parki , są restauracje ,place zabaw , mozna poleżec na czystej trawie albo na leżaku . A tu ważne żeby psy miały smycz ewentualnie kaganiec . MASAKRA
Spójrzmy prawdzie w oczy- mówią, że po psach trzeba sprzątać i jestem oczywiście za, ale co z tego że posprzątasz, jak nie ma później gdzie wyrzucić tych odchodów.... W Piotrkowie brakuje specjalnych koszy na psie odchody. Jak chcą coś zmieniać, to niech zaczną od siebie
Jakbym miał słuchać głupot Karzewnika, to na sesję przyniósłbym sobie słuchawki.
A to dopiero się ucieszą bezdomne psy i koty, że o gawrysiach już nie wspomnę.
Ja to się obawiam o zdrowie psychiczne naczelnego projektanta przestrzeni w tym wesołym mieście, zamiast coś przyjaznego stworzyć, tam walnie biedronkę, gdzie można by zrobić jakieś centrum rozrywkowe, może basen albo cokolwiek tam stanie market, chrzanili się z parkiem tyle czasu, finalnie brak kibla!!, łącznika między belzacką a sikorskiego się chyba człowiek nie doczeka bo taki ciężki zapieprz dzień w dzień a efekt pewnie zaskoczy miernością. Czy kiedykolwiek znajdzie się w tym mieście inna przyjemność poza wydatkiem pieniędzy w marketach i trzymaniem moczu w pęcherzu bo kibla zabrakło?
Kto jest przyzwyczajony do smyczy i kagańca ten uważa że jest to najlepsze rozwiązanie.
Brakuje jeszcze zasieków i ogrodzenia pod wysokim napięciem. No a co z bezdomnymi pieskami? A wypożyczalnia będzie bo mój Tygrys nie ma smyczy ani kagańca takie wielkie bydle jest że wszystko jest za duże dla niego. Foto http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!