metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)25.07.2019 10:19

Dlaczego w tym kraju trzeba żebrać o życie.Ratowanie dziecka niezależnie od kosztów powinno być zapewnione z naszych podatków.

170

gość ~gość (Gość)25.07.2019 10:41

Dlaczego pan premier daje lekką ręką 5 milionów Rydzykowi a dla tak chorych dzieci nie ma refundacji na leczenie!

150

gość ~gość (Gość)25.07.2019 10:54

Ja to myślę, że w tym kraju to listę tylko powinno się podpisać i nie pracować.

52

gość ~gość (Gość)25.07.2019 11:21

Rydzyk!!! Wyjmuj kasę spod sutanny!! Czego winne jest tak maleńkie dziecko żeby cierpieć, a niektórzy w tym kraju bezczelnie opływaja w luksusach! Dlaczego ten świat jest tak niesprawiedliwy!! Biedny aniołek...

82

gość ~gość (Gość)25.07.2019 11:41

Pasożyt z Torunia niech odpala kase

112

_________ ~_________ (Gość)25.07.2019 13:20

Zamiast bezwartościowych komentarzy lepiej kliknąć i zrobić przelew.

70

gość ~gość (Gość)25.07.2019 15:28

A może by tak zrobić wspólnie coś dla dziecka... zamiast przelewać pieniądze publiczne na "polo gwiazdki" w mieście może większy sens miałoby przekazanie tych pieniążków bezbronnemu dziecku. Myślę, że mieszkańcy Sulejowa stanęliby na wysokości zadania i wszyscy mielibyśmy wkład w leczenie Alicji...
Dla dziewczynki dużo zdrówka a Rodzicom sił na każdy kolejny dzień !!!

71

gość ~gość (Gość)26.07.2019 13:38

Ile mogę tyle pomogę :) ale od czego w Polsce do cholery jest ten NFZ- leczenie dzieci, nierefundowane,leki na raka- nierefundowane. To co się dzieje z podatkami? To co dali na dzieci 500+ to oni sobie dwa razy tyle wezmą z podatków- dali pieniądze ale dla dzieci wszystko drożeje więc to nie jest żadna pomoc od państwa. To jest pomoc pozorna tylko. Wystarczy usiąść z kartką i sobie policzyć same koszty utrzymania dziecka. I zrozumie to każdy kto to dziecko ma. Nasze pieniądze są trawione tak jak wyżej piszecie- na kleryków i konta polityków.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat