Dlaczego w tym kraju trzeba żebrać o życie.Ratowanie dziecka niezależnie od kosztów powinno być zapewnione z naszych podatków.
Dlaczego pan premier daje lekką ręką 5 milionów Rydzykowi a dla tak chorych dzieci nie ma refundacji na leczenie!
Ja to myślę, że w tym kraju to listę tylko powinno się podpisać i nie pracować.
Rydzyk!!! Wyjmuj kasę spod sutanny!! Czego winne jest tak maleńkie dziecko żeby cierpieć, a niektórzy w tym kraju bezczelnie opływaja w luksusach! Dlaczego ten świat jest tak niesprawiedliwy!! Biedny aniołek...
Zamiast bezwartościowych komentarzy lepiej kliknąć i zrobić przelew.
A może by tak zrobić wspólnie coś dla dziecka... zamiast przelewać pieniądze publiczne na "polo gwiazdki" w mieście może większy sens miałoby przekazanie tych pieniążków bezbronnemu dziecku. Myślę, że mieszkańcy Sulejowa stanęliby na wysokości zadania i wszyscy mielibyśmy wkład w leczenie Alicji...
Dla dziewczynki dużo zdrówka a Rodzicom sił na każdy kolejny dzień !!!
Ile mogę tyle pomogę :) ale od czego w Polsce do cholery jest ten NFZ- leczenie dzieci, nierefundowane,leki na raka- nierefundowane. To co się dzieje z podatkami? To co dali na dzieci 500+ to oni sobie dwa razy tyle wezmą z podatków- dali pieniądze ale dla dzieci wszystko drożeje więc to nie jest żadna pomoc od państwa. To jest pomoc pozorna tylko. Wystarczy usiąść z kartką i sobie policzyć same koszty utrzymania dziecka. I zrozumie to każdy kto to dziecko ma. Nasze pieniądze są trawione tak jak wyżej piszecie- na kleryków i konta polityków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!