metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
60+ ~60+ (Gość)31.03.2019 20:27

Ja się nie mogę doczekać, kiedy wreszcie przejdę na emeryturę i będę miał więcej czasu na bieganie, siłownie, jazdę na rowerze, czy wyjazd w góry. Teraz przeważnie udaje się np. pobiegać w czasie weekendu, chociaż po zmianie czasu dzień dłuższy to może się tak uda chociaż 2-3 razy w tygodniu. W każdym razie nie ma chyba nic lepszego dla zdrowia w każdym wieku, jak dużo ruchu. Urlop na plaży? To nie dla mnie! Plecak, dobre buty i w góry, zdobywać szczyty! Tylko, że póki co, to nawet urlop trudno dostać w tej szacownej instytucji, w której mam nieprzyjemność pracować. Jeśli tylko zdrowie pozwoli, mam zamiar żyć aktywnie, jak najdłużej i do żadnego Ciechocinka się nie wybieram! P.S.W Ciechocinku to się podobno przede wszystkim zdradza żony, a ja nie mam żony, to chyba nic tam po mnie?...

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat