Zawsze jakaś drzazga się znajdzie ....Samolot lata źle ....rzeźbią źle ....kapela podwórkowa gra też źle ...Jak Wam dogodzić ludzie ........................?
Zgadzam się ze snoop drągi drąg- ja też mam sentyment do wioski wikingów z lat mojego dzieciństwa,zawsze mi było szkoda,że to wszystko zamieniło się w ruinę. Ciekawe,czy istnieją szczegółowe plany czy zapisy fotograficzne tego miejsca?
Już nie ma gdzie, tylko na parkingu? A gdzie mam zaparkować? Ile miasto wypłaci rekompenstaty firmie z Poznania za utracony zarobek na płatnym parkingu?
Piękna inicjatywa i takich eventów potrzeba więcej ! aż z chęcią się wybiorę na spacer zobaczyć :) a malkontentów którym nigdy nic nie odpowiada nie brakuje
Zygmunt Stary, królowa Bona, Stefan Batory oraz dwóch lub trzech szlachciców. A czy jednym z tych szlachciców będzie urodzony szlachetnie i ze szlachetnym sercem kierownik upadłej właśnie strony internetowej, dla niepoznaki nazywanej przez naszego szlachcica - gazetą?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!