W Jastrzębiu Zdroju 14 tys. mieszkań nie ma ogrzewania: http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/awaria-sieci-cieplowniczej-14-tys-mieszkan-nie-mia,1,5394851,region-wiadomosc.html A mówili, że zima będzie łagodna (może nie powinienem oglądać pogody w Polsacie:)
"do-olka"-a kto tam jest w tej radzie nadzorczej,1-muzykant,2-kanalarzy,pełnomocnik od alkoholu,pracownik banku,i iformatyk o to kapela pobożnego.6-osobowa rada po ok 2,5 tys/m do ręki.
a to pradu tez nie ma? piecyki elektryczne to dosc stary wynalazek....
Mieszkam na parterze w szczytowym mieszkaniu. Zerkam na termometr jest 17 stopni. a jeszcze nie ma siedemnastej godziny, strach pomyśleć co będzie nad ranem. Moje dwuletnie dziecko siedzi na nocniku opatulone kocami. Kolega zaraz podrzuci mi olejak.
Awarie się zdarzają, natomiast radzenie sobie z takimi awariami to oznaka dobrego przygotowania służb i kompetencji osób odpowiedzialnych za bezpieczeństwo mieszkańców miasta. I w tym momencie zacząłem się bać... . Po prostu, najzwyczajniej w świecie poczułem fizyczne zagrożenie. Bo w kompetencje wielkich odpowiedzialnych w tym kraju już nie wierzę.
Chyba jedynym plusem tej sytuacji jest to, że "piątka" miała skrócone lekcje ;D
Pozdrawiam
PANIE Karzewnik ŁOPATĘ i DO PRACY
Jak tak dalej będzie to miasto nie będzie miało ogrzewania.
Nie powiem gdzie tą rurę z Bełchatowa wsadzimy ...
TA WŁADZA JEST JAK TA RURA...
- 9 C i WSZYSTKO się PIER......
REFERENDUM I PRÓźNIAKÓW ODWOŁAĆ.
tak?????????????? a rachunek za prąd wszyscy powinniśmy wysŁać do pana Rózgi
Ja też mieszkam w szczytowym mieszkaniu a na termometrze 20 stopni i to we wtorek po południu. Nie ma to jak blok z cegły.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!