Niestety,my mieszkańcy Poniatowa mamy pecha,ponieważ mieszkamy na końcu dziadowskiej gminy z dziadowskimi,nieudolnymi władzami,nie wspominając już o naszym radnym,który własny biznes przedkłada ponad interesy mieszkańców.Pewnie dopiero zwiększy aktywność tuż przed wyborami.Mam nadzieję,że mieszkańcy tym razem mądrze wybiorą.Jest taka możliwość aby Poniatów przyłączyć do Piotrkowa ale co do tego to by się musieli wypowiedzieć mieszkańcy czy tego chcą.Byłoby nieco drożej ale na pewno nie gorzej.Ja jestem za,bo mam dość nieudaczników,zwłaszcza jak czytam ile robią władze innych gmin np.Moszczenicy,Wolborza czy Woli Kryszt.Pozdrawiam mieszkańców Poniatowa.
No tak,miałem rację - pan radny zwiększył aktywność przed zbliżającymi się wyborami.Przypomniał sobie o ulicy Piotrkowskiej,o której do tej pory nie wiedział,że taka jest w Poniatowie(duża grupa potencjalnych wyborców na niej mieszka),no i zaczął się remont chodnika - tylko,że nie tego co powinien być robiony,tylko tego,co prowadzi do jego sklepu(absolutnie nie wymagający jeszcze remontu).Aha - tu gdzie mieszka niewielka grupka wyborców(ulica Wschodnia),rozsypał(miejscowo)odrobinę kamienia.Po prostu żenada!!!
Przyłączcie Poniatów do Piotrkowa Trybunalskiego, będziecie mieć lepiej. ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!