Ale wy jesteście naiwni oni między sobą się dogadują żeby was skłócić ich interesuje tylko wypłata z Brukseli a was mają gdzieś nic nie robić a kasa sama przyjdzie i to taka ze wy musielibyście 3 razy się urodzić i umrzeć żeby ją zarobic.
Tylko bojkot i brak frekwencji pokaże, że mamy ich wszystkich dość ! Mamy dość kłamstw, rozkradania Polski od 30 lat, łupienia Polaków coraz większymi daninami i prowadzeniu nas w kierunku wojny.
Gdyby nawet na tej liście był kościół katolicki w Polsce to też nie miałbym na kogo zagłosować bo nawet i z tego kościoła nie słychać głosu nawołującego do rozmów pokojowych i zaprzestania militaryzacji Polaków. Wśród zwykłych ludzi jak się dwóch sąsiadów poszarpie to inni ludzie lecą ich rozdzielać i uspokajać, a nie lecą podawać im maczety, siekiery czy widły. Politycy, którzy na wojnę nie pójdą cały czas szczują, kłamią i obdzierają nas z wypracowanych pieniędzy i wysyłają je do obcych korporacji. Dlatego mnie na tych wyborach nie będzie bo nie ma na kogo zagłosować, a tych co są nie będę uwiarygadniać poprzez zwiększanie frekwencji.
Tylko PiS, no chyba że tęskno wam do ubogacania kulturowego i 100%termoizolacji swoich budynków
Lista 1 pozycja 2. Zawód: posłanka. A mój mąż z zawodu jest dyrektorem.
Ja tam będę głosował na swoją pralkę. Przynajmniej wiem, że jej program zaraz po wyborach nie ulegnie zmianie .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!