A dziś dzięki postępowi, nie potrzeba do tego ni złota ni srebra :) Pieniądze kreuje się z niczego - żeby było śmieszniej, to już od początku są obarczone długiem nie do spłacenia, gdyż banki centralne pożyczają rządom i bankom komercyjnym wyemitowane pieniądze na procent, ale pieniądze na owe procenty fizycznie już emitowane nie są...
Byłem, widziałem, kupiłem i jestem zadowolony. Mam pamiątkę. Jedna z nielicznych atrakcji tego wydarzenia.
Podczas tego 'jarmarku' można było również zostać świadkiem bulwersującej sceny - stażysta z Centrum Informacji Turystycznej, opłacany przez Urząd chodził po rynku przebrany za diabła. Paredziesiąt metrów od sanktuariów goszczących obrazy Matki Bożej Piotrkowskiej oraz Matki Boskiej Trybunalskiej miała miejsce finansowana przez prezydenta prowokacja, eskalacja pogańśtwa i plucie w twarz wielowiekowej tradycji naszego miasta.
ten sam stażysta rzucał uroki na małe dzieci jedna dziewczynka bardzo zaczęła płakać widząc tego osobnika , ogólnie ta persona ludzi się przebierać w szokujące stroje jak nie diabeł to lew jak nie lew to napakowany bohater , zamiast pracować dla prezydenta lepiej by podpisy przeciwko pozbierał a nie :)
A pod tym beretem to Ci się czasem nie zagotowało? hehehe..... :)
Portal ePiotrkow jest niestety bardzo stronniczym, nieobiektywnym portalem miejskim, który zamiast służyć mieszkańcom służy do walki z władzami miasta. Skończyły się Dni Piotrkowa, a tutaj nawet jednej wzmianki o tym wydarzeniu kulturalnym. Żenada, wstyd!
Idź do siedziby TV Miejskiej tam pożalisz się do byłej rzeczniczki prezydenta Chojniaka a w nagrodę została dyrektorem TV. Ot i prawdziwa żenada.
Czy te dni można nazwać Dniami Piotrkowa?!Mamy się cieszyć z byle czego co Pan Prezydent zorganizował?!To jest właśnie żenada i wstyd!Zobacz okoliczne miejscowości co organizowały i w jaki sposób!No ale liczy się że zaoszczędzono 35tysi z przeznaczeniem na .... :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!