metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)17.01.2013 18:30

Ten remont był nieporozumieniem!Tak jak pisałem wiatr będzie po pomieszczeniach hulał bo stawki warszawskie!Ot polska kolej!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga17.01.2013 19:23

"pasazer" napisał(a):
To nieprawda. Drzwi nie są w żadnej naprawie tylko zostały schowane. Wiem gdzie ale nie mogę tego powiedzieć.

00

taki jeden ~taki jeden (Gość)17.01.2013 21:18

"ares1" napisał(a):
Ot polska kolej!

Protestuję! Proszę się przejechać do Radomska (na przykład) - i zaraz wiara w polską kolej wróci.

00

Europejczyk ~Europejczyk (Gość)17.01.2013 23:08

W ciągu kilku lat wyremontowano wiieeeele stacji PKP. Chwała wszystkim robotnikom za to, że przy remontach pracowali. Tylko skąd na to pieniądze się znalazły? Oczywiście zapłacili za to pasażerowie, a dlaczego? Bo kochani ministrowie każą nam płacić za stanie na stacji PKP i za to musimy płacić PODATEK DWORCOWY.
Ot cała prawda o tym dlaczego wyremontowali dworce.

00

zet ~zet (Gość)18.01.2013 07:13

drzwi sa serwisowane hehe :P ciekawe ile taki serwis potrwa i jakie to niesamowicie czasochłonne naprawy obejmuje :D

00

CockS CockSranga18.01.2013 11:25

"zet" napisał(a):
ciekawe ile taki serwis potrwa i jakie to niesamowicie czasochłonne naprawy obejmuje :D

Łooo panie przeca muszą je przesmarować by się lekko otwierały, a jak wiadomo takie zadania są bardzo czasochłonne no i kosztowne. Więc sobie poczekamy troszkę

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)18.01.2013 11:29

"GG" napisał(a):
~GG (Gość)

Caps ci się zaciął?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat