drzwi na podpałke wziął bezdomny , ale co tam drzwi ubikacja jest zamknięta, co nam po drzwiach jak nie ma gdzie tyłka wystawić
To jest jeszcze nic. Przed zdjęciem tych drzwi około miesiąc czasu były otwarte na oścież i zblokowane, jednak jakiś cymbał nie zakręcił kaloryfera mieszczącego się w przedsionku. I tak kaloryfer grzał na mrozie całymi dniami. Widać PKP ma masę pieniędzy aby dogrzewać Piotrków. Szkoda, że Państwo jeszcze to dotuje.
- Drzwi z uwagi na awarię są obecnie serwisowane - mówi Aleksandra Dąbek z Departamentu Marketingu Polskich Kolei Państwowych S.A.
A teraz to samo, lecz po polsku:
- Drzwi się zepsuły i są naprawiane.
Albo krócej:
- Naprawiamy zepsute drzwi.
Albo jeszcze krócej: drzwi (są) w naprawie. Ewentualnie: Drzwi naprawiamy.
Temat ważny, drażniący i irytujący społeczeństwo :) :) :)
Czy naprawdę w mieścinie i powiecie nie dzieje się nic ważniejszego, niż brak drzwi wejściowych do dworca ?
A tak dla rozluźnienia
A co dzieje się ciekawszego w mieście wymarłych? Podrzuć jakiś temat...
ePiotrkow tylko czeka!
Kit wciskają, bo to ja je sobie pożyczyłem by z górki pośmigać a dupolota mi zajumali
Znam miejsce gdzie można kupić nowe drzwi:
:)
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
To nieprawda. Drzwi nie są w żadnej naprawie tylko zostały schowane. Wiem gdzie ale nie mogę tego powiedzieć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!