PRZERAŻONY masz rację ale nie ma co się dziwić przecież to tylko "Polak"-bez obrazy,musi wykorzystać każdą sytację. A jak się coś złego wydaży to oczywiście pretensje do wszystkich i o wszystko. Napewno mnie tu zaraz zlinczują ale uważam ,że na niektórych ludzi powinna być "PAŁA i wąskie drzwi".
Idąc do kościoła robicie to tylko na własną odpowiedzialność.
I nie żebym był przeciwnikiem czy wrogiem kościoła,bo sam jestem wierzący,ale zdrowy rozsądek jest ważniejszy.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,25782065,pacjentka-nr-31-poszla-na-dwa-nabozenstwa-tak-eksplodowalo.html?fbclid=IwAR0pOZ8oR8z25DBxyVHFHK5Z2faANMg58VXMNdN2a4mirL8P7VsFKXkaXUQ#s=BoxMMt2
Proszę mi wytłumaczyć bo cubya jestem za głupi. Ja to będzie teraz 2 tyg zamykamy się w domach bo wirus. Ok A za dwa tygodnie magiczna wróżka zabierze wirus różczka i po kłopocie czy tak?
Jeśli nie zamkną kościołów od poniedziałku to do miejscowej prokuratury złoże doniesienie o możliwości popełnienia przestępstwa w związku z art.165 paragraf 1 pkt. 1 i 5.
Żarty się skończyły !!!!!!!!!!!!!
Dobrze , że zamknięto szkoły i przedszkola przecież wszystkim zależy na zdrowiu ich dzieci. Zastanawia mnie tylko to czy jeśli przedłuża okres zamknięcia szkół to czy uczniowie będą musieli odrabiać ( teraz tych 2 tyg nie ale jeśli zamknięcie szkół przedłuży się ) , czy wydłużą rok szkolny ? Nie powinni skoro dzieci mają zadawane zdalnie pracę domowe , mają same się w domu uczyć , nauczyciele poprzez stronę internetową szkoły zadają pracę to uczniowie nie mają wolnego , to nie ferie , czemu więc jeśli czas zamknięcia szkół się przedłuży mieliby odpracowywać to w wakacje ? To nauczyciele mają wolne , sami sobie do domu pracy nie pozabierali a co niektórzy mogliby sprawdzić ćwiczeniówki , wypracowania zadawane do domu. Dzieci mają się uczyć a nauczyciele odpoczywać ? Ciekawe czy sprawdza ( na ocenę a nie rzuca okiem i bez oceny ) to co teraz zadają.
Jak będzie wyglądało zdalne nauczanie ? Będą wideokonferencje gdzie nauczyciel będzie tłumaczył zadania np z matematyki , chemii , fizyki ? Bo polecenie uczniom przeczytania działu z podręcznika i wykonania zadań nie ma sensu jeśli nie ma nauczyciela , który wytlumaczy ? Chyba nie chodzi o to by tylko zadawać uczniom, ale by ich wspomóc i tlumaczyć online ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!