No ciekawe, jak będzie z tymi remontami... W mieście dziura na dziurze. A wszytskiego chyba nie zrobią.
ja jak tylko moge to omijam Sikorskiego z daleka,wole nabić pare kilometrów więcej niż rozwalić amorki,zresztą tuleje wymieniałem na nowe we wrześniu i już prawa strona bije,rachunek za naprawe zaniose prezesowi MZDiK.
P.s.,teraz będą czekać na stopnienie śniegu?,przecież te muldy można teraz zfrezować!!!!!
To co w Piotrkowie bedzie sie dzialo z ulicami dowiemy sie dopiero jak sniegi sie rozpuszczą. Na mojej ulicy na pewno bedą gigant dziury bo miasto wyslalo do odsniezania pług na gąsiennicach jak RUDY 102. A wczoraj bylem w Lodzi i na remontowanej od A do Z ulicy Rzgowskiej we wrzesniu i pazdzierniku jest dziura na dziurze i srednia predkosc to 10 km na godz, na pierwszym biegu, na wolnych obrotach. BRAWO drogowcy
Tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHAHAHAA :) Dobre :D
Na wojska polskiego na odcinku od armii krajowej aż do wiaduktu (a szczególnie do ryneczku) to już ostatnim przejazdem poczułem dziury, więc tam generalnie będzie tragedia totalna :(
w pierwszej kolejnosci sikorskiego od carefura do shella a potem wojska poslkiego od kauflandu do POW. To co sie na tych ulicach dzieje to rozpacz.
A wiosną powiedzą, że nie maja już pieniędzy bo wydali na odśnieżanie. tylko na co wydali pieniądze za płatne strefy???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!