Jest bardzo dobry objazd:
Zalesicka, Zalesice, na Kłudzice nie na Poniatów, w Kłudzicach prosto potem w lewo i już mamy 742 w Włodzimierzowie kawałek i 12. Bez nawigacji ciężko ale idzie trafić.
Którędy jechać, żeby wyjechać przy straży w Przygłowie. Wiem, że na Kałek, ale gdzie skręcić - gdzieś w Kałku?
taa.... Tylko zapomniałeś dopisać że to w lewo to jest droga leśna i lepiej nie spotkać na niej Staży Leśnej, bo ten objazd będzie sporo kosztował ;)
ta koło Gospodarstwa Agroturystycznego Przy Lesie to dojazdówka do Kłudzic i na niej mandatu nie ma prawa wlepić.
Fakt że trudno jest się tam połapać ale z godziny na godzinę będzie lepiej. Każdy kierowca pozostawi jakiś znak po sobie.
jak miałeś na myśli wyjazd w Łęcznie to oczywiście masz rację zwracam honor. Tylko stamtąd lepiej od razu do Sulejowa pojechać bo Włodzimierzów to też wahadła :)
patrzę na mapę i zgłupiałem która drogą już w końcu można jechać :)
a najgorsze że mam działkę za Sulejowem i dziękuję bardzo za takie weekendowe wycieczki w korku
Kto pisze prawdę i gdzie zniknął milion złociszy?
Nie martw się Holmes i doctor to wyjaśnią.
zrobić wahadło tylko po to by malutka kopareczka mogła sobie w chodniku grzebać{choć w chwili gdy stałem w korku nawet w niej operatora nie było}chore to!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!