firmy który są odpowiedzialne za odsniezanie i sypanie chodników robią to tylko raz potem zapominają ze jest slisko nastepna powtórke robia jak znow sa opady i tak w kolo macieju
Nie sypać piachem tylko odkuwać lód na chodnikach, co to za metoda. Karać właścicieli posesji, gdzie jest nie uprzątnięty lód.
Jakie głupie są te wszystkie komentarze i niech mi nikt nie wmawia że czarne jest czarne a białe jest białe. Nie od dzisiaj wiadomo że to wszystko wina niejakiego Tuska.
Daj przykład to dołączę i będziemy razem kuć ...... i będzie fajno .......... ukłony
Mnie się podobała akcja sprzed paru dni na Sulejowskiej, koło ronda Sulejowskiego - szedłem do sklepu bezproblemowo, bo na chodniku był wydeptany śnieżek. Zrobiłem zakupy, a w tym czasie chodnikiem przejechała maszyna odśnieżająca, zostawiając na ziemi idealny dywan z lodu, na którym nie dało się postawić kroku bez wywrotki. :)
My "poloki" to już taki naród tylko dzwonić, donosić jeden drugiemu wilkiem. Wstydzę się tego, że urodziłem się w tym kraju. W pracy sprzedamy się za 100 czy 200 pln nic w nas honoru. Czy to pierwsza zima kiedy jest ślisko? Doskonała okazja zadzwonię na straż miejską, może jeszcze do us bo u sąsiada coś za bogato.., masakra
dawniej nie do pomyślenia, żeby śnieg zalegał 1,5 miesiąca na chodnikach posypywany piaskiem!!!!!
Co za komentarze same Salomony wiejskie na tym forum, może sami w ramach wolontariatu ruszycie kuć kulkunastocentrymetrowy zalegający lód , nie łoj pewno się oburzycie, przecież "ONI WINNI ONI Wszyscy ONI" Napuścić na nich wszystkie służby . TOTALNY BRAK WYOBRAŹNI. w tym szale nie wiecie w końcu kto! : Nie wiem skąd takie malkontenctwo w tym temacie. Totalny odjazd ludu. Myślę że 97-300 prawdziwy piotrkowianin i spadkobierca idei patriotycznych, wie co tak naprawdę trzeba w tym wypadku zrobić! "Zamknąć platfusów i ubeków"?
Oj zdradliwe były dzisiaj te chodniki.Szczególnie wczesnym rankiem, kiedy troszeczkę pokropiło. Szłam ok. 6:30 przez niemal pół miasta i naprawdę kilka(naście) razy odtańczyłam taniec na lodzie. Na tej kostce na Starym Mieście to już w ogóle kosmos. Nie dziwię się, że ludzie się oburzają, bo było niebezpiecznie.
matko ilu tu pieńków i narzekających starych bab. Zimą za zimno, latem za gorącą a wiosną jest jesień.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!