Za komuny by ich tam nie było bo by im strach nie pozwolił! Dwie gumy przez plery i raz przez pusty łeb i porządek był a teraz młodzież potocznie zwana już bydłem robi co chce... Ciekawe co za 10 czy 20 lat będzie? Wojsko na ulicach żeby tego bydła pilnować? Wychodzą teraz skutki bezstresowego wychowania i robią co chcą i co im się podoba z uwagi że czują się bezkarni!
wieczorami na wierzejach to czasami jest strach wyjsc do sklepu bo nie wiadomo kogo sie spotka ale niech dalej nasi "wspaniali" radni i prezydent mysla ze jest wszystko w porzadku i niech dalej tworza skupisko marginesu na wierzejech nie wiem co musi sie stac zeby te dwa bloki stojace obok petli zniknely poprostu brak slow
czasami jak przechodze koło kwadratu w godzinach wieczornych to jest tam takie skupisko "meneli" ze na prawde strach przejsc, zaczepiają chcą papierosa,albo pożyczyć jak to oni mówią "zeta" bo pewnie im do winka brakuje i az strach odmówić, w dodatku policja faktycznie często tamtędy przejeżdża, ale ich interwencje polegają na przejechaniu a menele jak ich widzą chowają flaszki po kieszeniach i tyle a policja odjeżdża.
To chyba wszędzie tatuś wozi cie samochodzikiem bo trzeba być ślepym żeby tego menelstwa nie widzieć.
Na wierzejach problem polega na tym że najgorsi prowodyrowie to synowie policjantów,jest naprawdę komicznie, byłam raz świadkiem jak synalek pana S. pisał na murze "HWDP" a potem w kościele przy ołtarzu stał żarliwie się modląc, Paranoja. Podobnych przypadków jest więcej. To osiedle moim zdaniem jest najgorszym w Piotrkowie.
Ludzie nie mają swojego życia to czatują w oknie i czekają tylko na okazje by zadzwonić na kmp. A Sumergirl jak każdy na tej stronce w internecie nie boi sie głupot pisać, ta anonimowość z szarych mało inteligentnych myszek robi wszechwiedzących kozaków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!