metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obs. ~obs. (Gość)04.03.2020 06:37

Tzw. komuniści tworząc szkoły profilowane uczące zawodu uważali ,że nie każdy musi mieć trzy literki przed nazwiskiem. Pamiętam jak moja znajoma w Sieradzu płakała ,że nie została przyjęta do Liceum Medycznego. Tak ,tak zainteresowanie było duże. Ale mądrale reformatorzy poszli inną drogą. Kadra średnia się wykruszyła i teraz się szuka jak z tego wybrnąć. Ale czasu się nie cofnie, wykształcenie zaś profesjonalnej pielęgniarki to lata.

130

gość ~gość (Gość)04.03.2020 07:47

Byłeś na lekarskim? Co dokładnie uważasz w lekarskim na UJK za kpinę?

34

gość ~gość (Gość)03.03.2020 21:15

Na tej uczelni poziom na każdym kierunku to kpina. Dziwię się że to coś jeszcze funkcjonuje. Co można robić po tej uczelni ?

133

trzeba chcieć i pracować ~trzeba chcieć i pracować (Gość)04.03.2020 12:20

Znam po tej uczelni świetnie wykształconych absolwentów ekonomii, 2 lata mgr w Łodzi na uniwerku, tak samo po pedagogice, kto chce to zdobędzie odpowiednią wiedzę.

60

Piotr Piotrranga04.03.2020 14:15

Nie spodziewałem się - jestem mile zaskoczony.
Trzymam kciuki.

20

wyborca ~wyborca (Gość)04.03.2020 08:30

Co to za studia jak ukończysz licencjat a dalej szukaj sobie wiatru w polu jak studia to kompletne to miało by wtedy sens

51

kkk ~kkk (Gość)04.03.2020 08:12

w podstawówkach uczą matematyki ,chemii ,fizyki ,,,osoby przypadkowe zero zaangażowania i umiejętności przekazania wiedzy ,dziecko idzie do liceum ,technikum i KORKI na dzień dobry ,dlaczego nikt nie wyciąga konsekwencji za NIERÓBSTWO w podstawówkach

72

gość ~gość (Gość)03.03.2020 19:18

Wreszcie jakaś mądra decyzja, pozamykać zarowno historię, filologie bo poziom aktualnych studentów to kpina, kończą uczone uczycielki filologię polską z językiem angielskim i idą uczyć do podstawówek języka angielskiego gdzie 11 latki ich poprawiają, toż to wstyd dla katedry dyplomy nieuków podpisywać.

143

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat