Wie może ktoś czyje jest to pole przy tej drodze? Myślę że jest bardzo chytry i chce się dorobić drogą.
Mieszkam w pobliskiej miejscowości,czasami wypuszczałem się do pracy ul.Świerkową bo po prostu miałem bliżej omijając bokiem Piotrków.Musiałem zrezygnować bo szkoda samochodu tłuc, jakby było to poprawione to zapewne wiele osób by skręciło w ul.Moryca do ul.Granicznej w ul.Świerkową i potem magazyny,ale cóż potrzeba cudu:)
pół drogi zaorane to daje nam +- 2 worki owsiku więcej.
DOKŁADNIE ludziom nie dogodzisz na 101% jakby walneli droge asfaltowa za kilkanascie milionów :D to by dopiero byłraban ze nie maja na co pieniedzy wydawac ze jakas droge przez pole zrobili a sa wazniejsze rzeczy w centrum miasta itp, przeciez to jest t jakies pole wiec czego sie spodziewacie, asfaltowki? buahaha dobre
Dobrze że Ciebie problem nie dotyczy...życzę Ci takiego błota po kolana pod blokowiskiem."buahaha dobre"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!