metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Merix ~Merix (Gość)21.01.2015 09:47

Mieszkam przy tej ulicy co prawda przy odcinku już wyasfaltowanym jednak sukcesywnie nawierzchnia poprawia się w stronę ulicy Granicznej. Na nawierzchnię były wysypywane kolejne porcje szlaki, jesienią ubiegłego roku na znacznym fragmencie pojawił się destrukt. Nawierzchni asfaltowej raczej bym się nie spodziewał ponieważ gęstość zabudowy jest naprawdę niewielka na pokazanym odcinku. Problematyczny jest w zasadzie tylko dojazd dla mieszkańców ul. Komunalnej. Odcinek jaki należałoby w zasadzie zbudować od podstaw by to zmienić to prawie 2 kilometry. Po takim wydatku pewnie pojawiłby się artykuł pt. "Droga przez las i pola za x mln. złotych." Myślę, że na nawierzchni będzie stopniowo układany destrukt pochodzący z innych remontów co jest bardzo rozsądnym wyjściem.

52

komentator ~komentator (Gość)21.01.2015 09:48

Ślepy jesteś? W tekście jest napisane, kto wykonał te zdjęcia:
"...co widać na załączonych zdjęciach (wykonanych przez mieszkańca miasta)"

41

cx9 ~cx9 (Gość)21.01.2015 12:13

"Krytyk" napisał(a):
Chcieliście Krzysia to macie i nie marudzić teraz, że jest wam źle...

Z resztą kto by nie był to i tak było by to samo każdy taki sam pchają sie na stołek i kasa

12

rOlnik ~rOlnik (Gość)21.01.2015 15:03

krzywo wyorane;)

10

ares1 ~ares1 (Gość)21.01.2015 15:22

"Merix" napisał(a):
~Merix

Skoro mu dobrze to po co ten artykuł???

30

dotchła pani wózku ~dotchła pani wózku (Gość)21.01.2015 17:16

Dlaczego nie piszecie,że wzrosną opłaty za śmieci(pisałem o tym w listopadzie),dlaczego nie piszecie o tym,że wzrosną opłaty za wode i ścieki w maju(też o tym pisałem przed wyborami),dlaczego nie piszecie ,że od października ogrzewanie też idzie w góre??
I o tym ,że podwyżka podatku od nieruchomości podobno jest zawieszona....podobno!

20

dotchła pani wózku ~dotchła pani wózku (Gość)21.01.2015 17:20

"Krytyk" napisał(a):
Chcieliście Krzysia to macie i nie marudzić teraz, że jest wam źle...

święta prawda,było referendum,wybory,trzeba było iść i głosować.

40

Krytyk ~Krytyk (Gość)21.01.2015 18:07

"dotchla-pani-wozku" napisał(a):

A podobno żadne opłaty miały nie wzrastać... Tępota ludzka w tym "mieście" nie zna granic żeby wybrać sobie gościa, który tylko ciągnie kredyt za kredytem. Przecież to proste, że kiedyś te pożyczki trzeba będzie spłacić i właśnie dlatego musicie się liczyć drogie lemingi z podwyżkami w waszym ukochanym Piotrkowie.

20

Krytyk ~Krytyk (Gość)21.01.2015 18:08

"cx9" napisał(a):

I dlatego z takim podejściem do takich spraw w tym kraju mamy jak mamy.

10

EPxxx ~EPxxx (Gość)21.01.2015 20:01

Coś mi się zdaje że ten pan ROLNKI troszkę przybrał tą drogę - coś taka wąska.Może ktoś to sprawdzić?

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat