tak to jest jak zamiast mózgu ma się we łbie trociny.
Ale nie ma też urządzenia do trenowania mięśni Kegla! Lipa!
fajna plenerowa silownia ale lepiej by sie przydala na placach zabaw tak jak maja za granica i w wiekszych miastach. ze znajduja sie takie silownie na placach zabaw gdyrz jest duzo mam kture wychodza z dziecmi i musza siedziec na lawkach gdy ich pociechy sie bawia, a rodzice przez ten czas mogli by sobie pocwiczyc, a napewno jest durzo takich osob. a nie na sloneczku Ciekawe kto bedzie tam jezdzic cwiczyc sami desperaci c...... itd..i CIEKAWE JAK DLUGO BEDZIE AKTYWNE ? Z POL ROKU CZY NAWET KRUCEJ I NIE ZOSTANIE Z TAM NIC . ale jak miasto ma tyle kasy i nie ma na ca ja zainwestowac to tak jest a puzniej placza itd. ale coz ...
Słuszna uwaga. Panie Heinzel, proszę specjalnie dla pani ~zawiedzionej mocno dokooptować do zestawu pachołek drogowy!
P.S. Widzisz, Al wie nawet jak ćwiczyć mięśnie, których sam nie posiada. ;)
Nie posiadasz, Al. Ale ja posiadam. I ćwiczyłeś ten mięsień u mnie. Dziękuję, Aliku!
Cała przyjemność po mojej stronie. ;)
"Nie ma lipy!" - R. Burneika.
Oczywiście że to inwestycja na siłę w końcu to siłownia.
Albo w Meszczach w miejscu zlikwidowanego szrotu albo stacji paliw.
W ramach plażowej siłowni na "Słoneczku" postawiono raptem 8 urządzeń. Zamiast przynajmniej 20. A zamontowano je - uwaga! - w... piasku, a nie na podłożu stabilnym. Piach sypie się w tryby, adidasy grzęzną. Wniosek? Nawet prostych prac nie wykonywać po wódce!
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/bez-sciemniania-kto-da-rade-a-kto-nie-da,2440257,art,t,id,tm.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!