Jestem dumny i pod dużym wrażeniem. Już 98 lat po odzyskaniu wolności, w 71 lat po zakończonej zwycięstwem wojnie z Niemcami i po - zaledwie - 27 latach od "pokonania" poprzedniego ustroju, w moim wolnym i zwycięskim kraju, w moim (będącym kiedyś stolicą województwa) mieście, wreszcie się doczekałem - wprowadzono DYŻURY PEDIATRY (w dni wolne nawet całodobowe).
A może Szanowny Pan Dyrektor i Radny zakupił by papier toaletowy i mydło do ubikacji podległym mu placówką,Modlenie się na mszach nie wystarcza do podtarcia 4 liter. Zapraszam SANEPID do Szpitala Rakowska 15 PT.
Jednym słowem porażka- Piotrków bez oddziału pediatrycznego?!wstyd i hańba! Tak ważny oddział zlikwidować! A niech się teraz rodzice martwią o swoje dzieci. Taki sa właśnie u Nas rzady.
11 tyś.pensji na etacie...No to nie dziwię się, pozostały personel ma jedne z najniższych zarobków w szpitalach w województwie.
Panie dyrektorze czas na zmianę doradców na takich z prawdziwymi kwalifikacjami.
Przy najbliższych wyborach należy wyeliminować autorów dobrej zmiany.
Czy to znaczy źe doktor Chalusiak ma dyżury na Rakowskiej?Jak on przyjmuje to wierzę że taka wizyta jest na poziomie bo jak mnie przyjęła nie tak dawno doktor L to chyba poziomu zabrakło
Lekarzy pediatrów i innych powołać do służby wojskowej i oddelegować do pracy. Ale to chyba nie kompetencja starosty i dyrektora tylko ministra tego od wojska albo zdrowia
Brak slow na to co sie dzieje, moze kiedys ktos odpowie za to wszystko, za ten caly balagan, wstydze sie, ze pochodzę z Piotrkowa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!