Wszystko jasne. Pomosty będą z napisem *dla wedkarzy*, tak jak w projekcie. Wstyd.
Pomosty dla wędkarzy - PZW niech się za to weźmie, a nie. Przecież to ich kompetencje!
cyt. "Chcielibyśmy, aby od strony wschodniej, czyli "Słoneczka" powstały pomosty dla wędkarzy.." Ja chyba jestem głupi ,ale coś mi się wydaje ,że "Słoneczko" znajduje się po stronie zachodniej ....być może w Piotrkowie musi być jakoś odwrotnie i dlatego tak dobrze się mieszka. A zresztą co za różnica i tak nic z tego nie wyjdzie....
Te pomosty są potrzebne bo zwiększą atrakcyjność tego miejsca. Nikt jednak nie interesuje się tym jak ratować zarastające jezioro Bugaj. Może należałoby wpuści do jeziora ryby zjadające wodorosty jak amury?
A dlaczego promuje się tylko jeden czy dwa projekty? To nieuczciwe wobec pozostałych.
Widać teraz nowy układ miejski. PSL plus PO oddział brygada rewolucyjna Pingot
Najpiew wypompować wode oczyścić dno porawić betony i barierki potem dalej a nie od końca
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!