Skor tak to chcę broń bez zezwolenia ale to nigdy się nie udało bo żąy anty polskie szybko bo się rozpadło
Pan Banaś łapie za ożydle i kopie po kostkach kolesi, a mogło być tak pięknie i bezkolizyjnie. Jednak Pan Bóg istnieje. A może to Szatan?
Przeciążone auta to jedno... a liche wykonanie dróg to drugie. Skłodowskiej Curie przyjmuje takie samo natężenie jak Śląska czy Wolborska, a droga się trzyma :) A co do Ronda Sulejowskiego... codziennei przejeżdżałem jak było remontowane i widziałem jak robią. Jak nawierzchnia ma wytrzymywać, skoro na około 50% ronda zerwano tylko dywanik, zostawiając starą podbudowę...
Do gość łamatuchono czy jakoś tak (w sumie wypowiedź pokręcona jak sama nazwa nadawcy, a może to epitet?) co chcesz osiągnąć formą swojego komentarza? Te znaki zapytania i to "no co byś zrobił"? W pierwszej myśli jest chęć wypalenia do ciebie
NIK powinien sprawdzić jak spółdzielnie mieszkaniowe jak wydają pieniądze? To jest dopiero patologia. Prywatne folwarki prezesów a przede wszystkim jak są obsadzone stanowiska wice prezesów? Ciekawe jest też to że płacimy tak wielkie czynsze kiedy to w innych miastach są one nawet połowę mniejsze.
Zdium w Piotrkowie niech sprawdzą. Tam nie robią nic a jak coś zaczną to na wszystkim oszczędności.
Naszą Gminę wolę krzysztoporską niech sprawdzą bo tam drogi robione wąskie i na przysłowiowym piachu bez podbudowy na moje oko.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!