metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Good Night Left Side Good Night Left Sideranga01.07.2013 16:03

dajcie laptopy , tablety wszystkim emerytom , ...zawsze czemu u nas nie ma takiego systemu ubezpieczeń zdrowotnych jak w Stanach :/ ....

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)01.07.2013 17:42

Cytuję:
Każdy pacjent zgłaszający się do piotrkowskiej delegatury będzie mógł uzyskać unikalny login i hasło dostępu do systemu informatycznego

Ja sobie zaklepuje Redaktor Maj i 97-300 :)

00

Good Night Left Side Good Night Left Sideranga01.07.2013 18:56

ciekawe czy tw. Bolek jest jeszcze wolne ...

00

P51 ~P51 (Gość)01.07.2013 19:14

A ciekawe kiedy wprowadzą kartę czipową pacjenta?
W każdej komórce usług medycznych powinien być czytnik kart.
Na karcie bedzie zapisane wszystko,co dotyczy schorzeń pacjenta,przyjmowanych leków,wizyt w poradniach i szpitalach.
Aktualnie większość pacjentów nie zna leków, które przyjmuje ( takie małe,okrągłe tabletki ), nie wie dokładnie,na co chorują, nie potrafią zwerbalizować dolegliwości.
Osoba mająca to wszystko zebrane w jedną teczkę jest traktowana jak dziwak lub hipochondryk.
Ale wymagania wobec systemu rosną...

00

CockS CockSranga03.07.2013 15:19

A mi się pomysł podoba, zapewne jego realizacja będzie nieudolna jak nasza cała służba zdrowia, ale co tam ważne że wiem na co przynajmniej część mojej kasy idzie

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat