Bardzo ale to bardzo jestem zadowolony z lekarzy orzeczników ZUS którzy cudownie przywracają schorowanych do zdrowia. Wystarczy kilkuminutowa wizyta u takiego cudotwórcy by być w pełni zdolnym do pracy. Cześć i chwała wam za to drodzy memu sercu lekarze orzecznicy ZUS.
Trochę ostatnio choruję, ale lekko i na dodatek nie wiem jeszcze, co mi jest bo zarejestrowano mnie do specjalisty na 2025 rok. Zresztą i tak nie miałbym z czego zapłacić. Ale to, że nie wiem, co mi jest, ma swoje dobre strony, bo jak nie wiem, co mi jest, to się nie martwię. W ogóle jestem z natury optymistą
Polska jest jedynym krajem na świecie gdzie eutanazję pacjent ma zagwarantowaną przez NFZ inaczej Narodowe Formacje Zabijania w koszyku bezpłatnych świadczeń medycznych . Jakie to humanitarne a zarazem ile w tym troski najwyższych władz państwowych o jak najlepsze samopoczucie chorego. Na ten przykład chory na raka dostaje aż sześć miesięcy a szczęśliwiec nawet dwa lata zanim lekarz specjalista rozłoży ręce i powie w pana przypadku medyczna jest bezradna. No, no a proszę sobie wyobrazić takiego chorego w Niemczech, Anglii... gdzie zanim się dowie że jest chory a tu masz ci babo placek już go wyleczyli.....
Więcej na http://sklave.manifo.com/polityka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!