A ja biorę dzisiaj do ręki te pseudo Wieści Trybunalskie, bo na stronie tytułowej /I str. okładki/ zainteresował mnie tytuł "Kto stoi za PIO czyli alfabet obłudy" i zapowiedź, że wewnątrz gazetki przeczytam o zależnościach biznesowo-politycznych pomiędzy osobami z mackami ośmiornicy PIO. No i na stronie 4 owszem, jest dużo napisane, ale ani słowa o mafii, o mackach ośmiornicy też nic, a o tych zależnościach biznesowo-politycznych również nic. Jakieś żarty w wykonaniu sztabu Chojniaka?
Posłuchaj mnie prostaku jestem Polka i na dodatek rodowitą Piotrkowianką a Ty pewnie prezentujesz bary mleczne,stojąc pod sklepem nocnym trzymając w ręku tanie wino i zastanawiasz się czy po oddaniu głosu 15.09 dostaniesz winko gratis.I to cała prawda o Tobie krzykaczu!!!!!
Marcin, ty nic nie prostuj. Pan prezydent w Telewizji Piotrków prosił nas, żeby nie iść na referendum, to my nie idziemy, tylko
Lusia, Milusia, Igusia, Halusia, Martusia i Ewusia
Zaglądając do słownika pod hasłem pampuch znajdziemy notatkę zob. kłamca.
Fajnie tak siedzieć na stanowisku nic nie robić o przepraszam produkować się na forum tylko :))) Kluska pampucha niektórymi wstrzasła i pojawiło się widmo utraty stołka :)))
Kobito, referendum w sprawie odwołania Chojniaka to nie wybory "Chojniak - PIO", więc nikt nic Ci nie musi obiecywać ani dawać. Masz swój mózg, swoje oczy, więc powinnaś widzieć, jak traktują mieszkańców obecne władze pod kierownictwem obecnego prezydenta. I wszystko.
W każdym okołoreferendalnym temacie dobre bitwy. Chyba będę sobie robił popcorn przed każdą wizytą na epiotrków i piotrkowtryb.naszemiasto. TV Piotrków niestety nudna. Idylla tam cały czas.
Zawsze trochę pieniędzy wpadnie na konta organizacji pozarządowych.
Racja. Oglądałem wczoraj kawałek o dzielnym panu przeprowadzaczu z Al. Armii Krajowej przy Górnej. Nawet słowem nie wspomniano w materiale o problemie zbyt krótkiej pracy przeprowadzacza, który pracuje od 7:30 do 15:30, a lekcje w pobliskiej SP nr 13 kończą się o 16:20.
Żeby tylko Nasza księgowa nie była tak kreatywna ale.... wszystko jest możliwe :D
http://polskiepiekielko.pl/2014/02/wladze-rewala-pojda-pod-sad-za-gigantyczne-dlugi-i-kreatywna-ksiegowosc.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!