Na czym jak na czym, ale na budowaniu murków to akurat pan prezydent Krzysztof Chojniak zna się jak mało kto. Czy cena będzie zbliżona do tego na Rynku?
Czy ten murek też będzie kosztował ponad milion złotych. Cysorz lubi bardzo drogie murki stawiać. Biblioteka nie wypaliła to będzie murek. Moje pytanie brzmi po kiego... ?
Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Lobby żydowskie zawsze silne. Naród wybrany przez Boga wcałym świecie ma się dobrze.
A mur przy cmentarzu żydowskim od strony ulicy Krętej w Piotrkowie Tryb. jest w stanie zagrażającym życiu i zdrowiu przechodniów bo może się przewrócić.
A no co im nowy murek? Zmarłym się nie przyda... Lepiej niech którąś z ulic wyremontują....
Odwiedzają Kirkut z wielką pompą władze miasta razem z nimi. Nie jestem antysemitą lecz gdy na mojej działce znalazłem Macewy to był szum na całą Polskę , Całe szczęście że lubię historię i mam to udokumentowane kim był poprzedni właściciel. Niech mur na Krętej naprawją z własnych środków Gminy Zydowskiej w łodzi.
Lesina23 - co od ciebie "żydki" żądali? Bo Piotrkowowi podarowali np. swoją bożnicę, tam gdzie teraz mógłbyś czasem wejść i wypożyczyć książkę a nie tylko pijesz wodę z kakloryfera.
Jak to będzie? Przejeżdżałem tamtędy dziś po godz. 11 i już jest wyremontowany. O co chodzi?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!