A ja wiem kto wygrał . Ale nie powiem ???????? Gratulacje - oby wam się teraz w głowach nie przewróciło.
Gratuluję i życzę zdrowego rozsądku w wydawaniu kasy!
A hieny... omijać z daleka?
Ja też mu gratuluję ,wygrałem najwięcel 1300zl,noi patę czwórek miałem. Gratuluję!
Psyt. Msr.milioner myślę że zostawi pare groszy w Moszczenicy ludzie bendą go wielbili jak
CL7"-
Do roboty nieroby a nie takie beznadziejne komentarze piszecie. Idzcie i zagrajcie tak jak ja.
Jak czytam komentarze to myślę że nasze miasto to same głupie ludzie. Szok.
A ja po prostu gratuluję zwycięzcy i życzę dużo rozsądku, udanych wycieczek na południe Europy i jeszcze dalej, bo świat stoi otworem.
Witam skoro jesteś z naszego regionu pomoglbys tymkowi pewnie znasz historię onim. Dla cb to parę groszy dla niego dużo.wiadomo że jest potrzebujących wiele ale skoro żeś odnas to swojemu byś pomógł. Ja jakbym wygrał taki gest bym zrobił no ale niestety niemam takiego farta i na 14 w ten żar muszę zapier... Na popoludniowce hehe
Jeszcze jedno Szn.Panie temu chłopcu mógłbyś pomóc wrucić do zdrowia.
Tak na marginesie ja dziś czekam na 21.40 noi może się spotkamy razem wyjedziemy. Pozdrawiam
Prosze odezwij sie avahahvz@onet.pl a opowiem ci swoją historie i na co choruje
Zrób to dla mojej rodziny
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!