To jest jakieś gigantyczne świństwo zrobione spragnionej dobrej muzy piotrkowianom, że pokazano im jakiegoś mroza zamiast naszej kochanej kapeli podwórkowej "Fakiry".
Uwielbiam czytać te wasze wszystkie jakże modne, ambitne, inteligentne, wysublimowane i trafne komentarze.
Ha, ha, ha! A ja nawet nie wiem, co to za jeden ten jakiś "Mrozu" i... dobrze mi z tym!
Ja dziś czekam na występ polityka "Trąby" z orkiestry pogrzebowej. K.oniecznie w białych skarpetkach i czerwonej kurtce.
Jeśli to była zabawa. To rozumiem, że najlepsza dla organizatorów. Ubawili się po pachy widząc pajaca skaczącego po scenie i robiącego z publiczności przedmiot, samemu starając się być podmiotem, choć powinno być odwrotnie.
Widać przykład idzie od "demokratycznej" władzy, która za pieniądze podatników ufundowała to mierne widowisko, sama też będąc podmiotem, a ukochany lud przedmiotem ogłupienia i wyzysku.
Podobno Laleczka była i się trzymała za rączkę z nowym chłopakiem, jeszcze żonatym, ale podobno już niebawem.
Światło na scenie to wstyd. Jedna lampa nie działała a druga migała sobie w cały świat. Tutaj firma od sceny się wykazała. A widać to było bardzo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!