ja do konkursu "Nowa elewacja" podał bym taką jedną panią z lsd sory z sld - tylko nie pamietam jak ona się nazywa :(
ps. wszystko mi się już myli
Co za beznadziejny konkurs. Nowa elewacja...
A zorganizować o wiele bardziej przystający do piotrkowskiej rzeczywistości konkurs pod tytułem "Szpetna elewacja".
Taki dopiero miałby wzięcie! I ile kandydatur by napłynęło!
A jaki wybór byłby trudny dla jury!
Bo jak wybrać tę jedną szpetną spośród setek zniszczałych, obdrapanych, spękanych, zrujnowanych, zdewastowanych, uszkodzonych, wysłużonych, wyblakłych, sfatygowanych, pokancerowanych, liszajowatych, zagrzybionych, brudnych, posprayowanych, spelunkowatych, śmierdzących, obsikanych i obsranych?!
A Ty to nie za dużo wymagasz od tych naszych kochaaanych włodarzy? Takimi pomysłami chcesz ich zarzucać? Litości dla słabego nie masz???
Przecież oni mają nie lada problemy z podejmowaniem normalnych, logicznych i niezbyt skomplikowanych decyzji, a Ty im tutaj z takim dylematem wyjeżdżasz? No jak tak można? Toż to zadanie równe żmudnemu rozplątywaniu węzła gordyjskiego.
Serca Włostowic nie masz?!
Zależy dla kogo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!