A jednak nie wszystko zamykają w Piotrkowie. Słoneczko /póki co / otwarte ,ale nie wiadomo czy ...nie zamkną niedługo.
To dzięki staraniom poprzedniego włodarza który latami dbał o słoneczko i w efekcie czego teraz całe rodziny, zwierzęta oraz ludzie mogą się kąpać
A moj chłopak jest ratownikiem i bardzo dużo piszemy na fejsie podczas jego pracy gdy ja czekam na niego w domu
Pan ratownik pogroził mi palcem że nie wolno skakać na bombe po czym znów zajął się swoim telefonem
A wchodźcie do tej wody, tylko żeby mi do stycznia opuścić to miejsce bo ja i moi przyjaciele będziemy tam morsowac w strojach klauna i tańczyć a na koniec jako ekolodzy zjemy kiełbasę
Harry Potter powinien się tam pojawić i jego współtowarzysze jak Pingot, Czechowska, Mazurowa, Daruś i bogobojny Staszek, oni lubią pokazywać się na imprezkach, a miejsc pracy, które były deklarowane dla młodych, jak nie było, tak nie ma. Takie pomieszanie z poplątaniem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!