Te drzewa zostaną przebadane przez konserwatora zabytków, zostanie po nich praca naukowa ,jak w zamierzchłych czasach sadzono drzewa.
Paranoja przecież można to pociąć na mniejsze kawałki i wywieźć
Jeśli można tylko przesunąć, to proponuję przesunąć gościowi pod dom. Będzie mógł codziennie ich doglądać osobiście.
W zabytkowym parku stary ptak dawno temu zrobił kupkę.Czy to też zabytek , czy można sprzątnąć bez pozwolenia "konserwatora " ?
Nieźle. Gdyby to był 1 kwietnia, to bym uznał że to Prima Aprilis. Pa. Jak można się dostać do takiego urzędu do pracy i ile płacą?
Zastanawiam się czy warunkach kompletnej indolencji i ignorancji odpowiedzialnych urzędników WUOZ w Łodzi znajdzie się w piotrkowskim UM jakiś odważny człowiek, który popełni akt "nieposłuszeństwa obywatelskiego" i podejmie jedynie słuszną decyzję aby uprzątnąć ten bałagan. Przecież Wojewoda łódzki powinien uznać takie działanie odpowiedzialnego urzędnika w Łodzi za akt sabotażu i natychmiast wywalić go z pracy. Może reszta by otrzeźwiała.
Panie prezydencie Czy mogę ten park posprzątać to bo nie mam czym wziąłem w domu palić
Co dla zwykłego Kowalskiego taka. decyzja powinna być podjęta w ciągu 1 dnia to dla urzędasów musi nabrać mocy urzędowej.Gdzie takich produkują?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!