Mam wrażenie, że spora część projektów to skok na kasę. Bo jak inaczej nazwać propozycje szkolenia dla np. 150 osób za 30 czy 40 tys.
Z wartościowych projektów dla Piotrkowa jest w zasadzie tylko parking przy szpitalu. Ale jeśli dobrze rozumiem ma być on wewnątrz szpitala, a póki co za wjazd na jego teren jest płatny.
Województwo łódzkie dostaje czerwoną kartkę za takie głosowanie. W ramach bojkotu nie zagłosuje.
To jest dopiero pomysłowość żeby pod pozorem otwartości na mieszkańców , dać im wolną rękę w składaniu projektów hahaha
Brak pomysłów w głowach marszałków województwa musi być spory , skoro uciekają się do takich sposobów żeby mieszkańcy za nich coś wymyślili - zrozumiała bym gdyby to oni dali pomysły pod głosowanie mieszkańców, a tak to jakaś parodia ...
Ale na zdjęciu karetki z budżetu aż miło w konieczkolandii beda najlepsze na transporcie w całym kraju. XD pijaków odwozić do noclegowni i chamow
To jest chyba łódzkie na minus? Skoro w czasie pandemii trzeba kartke wydrukować i jeszcze zanieść i jeszcze najlepiej na coś zagłosować
To głosowanie prze karty chyba po to aby odciągnąć ludzi od internetu telefonu czy komputera? Może wreszcie ruszycie tyłki. I idźcie zagłosować. Chociaz na marginesie to dziwne to głosowanie
Słuchajcie a może o to chodzi żeby nie głosować. Bo komu by się chciało celowo iść i wrzucać karty? Mnie nie. Oj jaki wstyd dla urzędu. Upośledzenie cyfrowe. A inni mają być cyfrowoli w każdej dziedzinie tylko nie urzad w Łodzi? Chociaż tego nie pochwalam
Wszystko przechodzi do Internetu. Muzea wycieczki szkoły sądy urzędy a tu bęc karty do głosowania. Oto jakich mamy informatyków w województwie łódzkim
Co roku głosowałam internetowo, nie rozumiem tej zmiany i niestety nie zagłosuje w tym roku. Szkoda ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!