metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
rhett ~rhett (Gość)17.02.2012 14:41

Swego czasu nasze kochanie miasto wystartowało w konkursie na najlepiej oswietlone swiatecznie miasto. Wtedy mnie to jeno rozbawilo... ale na chwile bo dotarla do mnie po chwili wysokosc rachunkow za wyrzucona w bloto energie el.Wolalbym zeby miasto wystarowalo w kategorii najlepiej odsniezone. Przynajmniej pieniadze bylyby wydane na cos konkretnego.

00

kooo ~kooo (Gość)17.02.2012 15:04

Niech UM kupi każdemu mieszkańcowi pług do auta i każdy będzie odśnieżał przed sobą tam gdzie będzie chciał jechać :D

00

broda ~broda (Gość)17.02.2012 15:12

Uzupełnienie do powyższego linku: http://www.meteoinfo.info/dane-ogolnodostepne.php?m=dz-kamery-lodz

00

Ulicznica ~Ulicznica (Gość)17.02.2012 15:15

ROKA świetnie wywiązuje się ze swoich zadań, chodniki są posprzątane ze śniegu i błota. Nigdy takiego porządku nie było. Tyle, że wygrany przetarg na odśnieżanie przez ROKE nie jest po myśli prezydenta Chojniaka. On chciał aby przetarg wygrał ZIOM czyli jego koledzy. Katastrofa jest natomiast na ulicach, za które odpowiada K. Chojniak i PEUK. Brawo ROKA :)

00

myszka ~myszka (Gość)17.02.2012 15:55

dziwie sie jak niektórzy najlepiej wzieliby sami łopaty aby wyreczyc miasto-powtarzam dawno juz zeszlismy z drzew i jeśli płace podatki to wymagam!!żyjemy w cywilizowanym świecie i nie mam zamiaru usprawiedliwiac obiboków,leni i oszustów

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga17.02.2012 16:13

O co chodzi w podanym w artykule linku:

Cytuję:
Temperatura powietrza -3200.1 [°C]

? :D

00

piotr ~piotr (Gość)17.02.2012 17:35

chyba się pomyliłaś Roka to tylko koło swojego budynku na chodniku odśnieżyła a na innych nie ,załóż okulary i przejdż się po mieście to zobaczysz jak jest odśnieżone,ty ślepoto

00

m.sto ~m.sto (Gość)17.02.2012 17:39

"Ulicznica" napisał(a):
ROKA świetnie wywiązuje się ze swoich zadań, chodniki są posprzątane ze śniegu i błota. Nigdy takiego porządku nie było.

Wiesz, ja nie wiem czy świetnie, ale na 4 jak oceniam.

"Ulicznica" napisał(a):
Tyle, że wygrany przetarg na odśnieżanie przez ROKE nie jest po myśli prezydenta Chojniaka.

Też takie słuchy mnie z Pasażu Rudowskiego dzisiaj doszły.

"Ulicznica" napisał(a):
On chciał aby przetarg wygrał ZIOM czyli jego koledzy.

To właśnie mówią na Rudowskiego.

"Ulicznica" napisał(a):
Katastrofa jest natomiast na ulicach, za które odpowiada K. Chojniak i PEUK.

Tu rzeczywiście na tym odcinku powinni się solidnie za robote zabrać, chyba maszynami łatwiej niż rękami.

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)17.02.2012 17:50

"Ulicznica" napisał(a):
wygrany przetarg na odśnieżanie przez ROKE nie jest po myśli prezydenta Chojniaka. On chciał aby przetarg wygrał ZIOM czyli jego koledzy.

A ja myślałem, że Krzysio rządzi! To jak było z tym przetargiem???

00

Ulicznica ~Ulicznica (Gość)17.02.2012 19:33

No pewnie, że Krzysio Chojniak rządzi. Na jego stronie http://piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/chodniki-spowite-sniegiem sytuacja odwrotna. Ulice, za które odpowiada są doskonale odśnieżone, natomiast chodniki już nie. Byle by dokopać firmie ROKA, że wygrała przetarg i pokrzyżowała Chojniakowe plany. Ehhh co za prezydent, bez klasy, taktu i rozumu.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat