Co dają takie prelekcje? Czy od wysłuchania kilku pań, którym w życiu się udało, coś się zmieni? Miejsc pracy nie przybędzie. Co z tego, że ma się jakiś pomysł, jak wszędzie kryzys i nie ma się funduszów na jego uruchomienie. Takie konferencje służą własnej promocji i nic więcej.
Mamo, nie znajduję innej odpowiedzi ponad tę, żeby zaproponować paniom: Darii Fraj, Marlenie Głowackiej, Ewelinie Nowaczyk, Lidii Pietrusiewicz, Małgorzacie Kociniak,Ilonie Sebastyjańczyk Joannie Adaszek i Marlenie Głowackkiej, aby zaopiekowały się Twoim Dzieckiem.
Przypominając, co grozi, jeżeli nie zrobią tego właściwie. Przy tak wielkiej liczbie zaradnych pań, zajęcie się jednym chorym dzieckiem - to pikuś.
Ty w tym czasie, korzystając z rad mądrych pań, pobiegniesz do fryzjera i manikiurzystki, bo przecież na tak ważne spotkanie, jak rozmowa o możliwości wykorzystania drzemiących w Tobie możliwości nie pójdziesz, jak jaki kocmołuch.
Odpowiem Ci to, czego nie powie Ci nikt inny: tak, w Polsce dopiero jak zadzieje się krzywda (i to najlepiej poważna) zachodzą pewne zmiany. Niestety... :-(
Mój syn ma gorączkę.Niestety o godzinie 14.30 w Przychodni na ul.Broniewskiego nie ma w tej chwili lekarza dziecięcego,bo teraz urzęduje psycholog.Uprzejma pani poinformowała mnie żeby po 18:00h udać się do poradni dyżurującej na ul.Armii Krajowej.Gorączka wzrasta ,a ja mam czekać??????. Jak to możliwe ,żeby w marcu ,kiedy panuje sezon grypowy nie było lekarza?????? Czy ma się wydarzyć kolejna tragedia z udziałem dziecka??????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!