metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Tom-tom ~Tom-tom (Gość)10.03.2013 22:22

Co dają takie prelekcje? Czy od wysłuchania kilku pań, którym w życiu się udało, coś się zmieni? Miejsc pracy nie przybędzie. Co z tego, że ma się jakiś pomysł, jak wszędzie kryzys i nie ma się funduszów na jego uruchomienie. Takie konferencje służą własnej promocji i nic więcej.

10

tutaj tutajranga06.03.2013 20:11

Mamo, nie znajduję innej odpowiedzi ponad tę, żeby zaproponować paniom: Darii Fraj, Marlenie Głowackiej, Ewelinie Nowaczyk, Lidii Pietrusiewicz, Małgorzacie Kociniak,Ilonie Sebastyjańczyk Joannie Adaszek i Marlenie Głowackkiej, aby zaopiekowały się Twoim Dzieckiem.
Przypominając, co grozi, jeżeli nie zrobią tego właściwie. Przy tak wielkiej liczbie zaradnych pań, zajęcie się jednym chorym dzieckiem - to pikuś.
Ty w tym czasie, korzystając z rad mądrych pań, pobiegniesz do fryzjera i manikiurzystki, bo przecież na tak ważne spotkanie, jak rozmowa o możliwości wykorzystania drzemiących w Tobie możliwości nie pójdziesz, jak jaki kocmołuch.

00

klk;l ~klk;l (Gość)06.03.2013 19:49

"mama" napisał(a):

Odpowiem Ci to, czego nie powie Ci nikt inny: tak, w Polsce dopiero jak zadzieje się krzywda (i to najlepiej poważna) zachodzą pewne zmiany. Niestety... :-(

00

mama ~mama (Gość)06.03.2013 16:56

Mój syn ma gorączkę.Niestety o godzinie 14.30 w Przychodni na ul.Broniewskiego nie ma w tej chwili lekarza dziecięcego,bo teraz urzęduje psycholog.Uprzejma pani poinformowała mnie żeby po 18:00h udać się do poradni dyżurującej na ul.Armii Krajowej.Gorączka wzrasta ,a ja mam czekać??????. Jak to możliwe ,żeby w marcu ,kiedy panuje sezon grypowy nie było lekarza?????? Czy ma się wydarzyć kolejna tragedia z udziałem dziecka??????

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat