Jezdza niczym piraci drogowi i sami prosza sie losu. Majowka to okres ,gdzie transplantolodzy nie próżnuja,właśnie ze wzgledów na motocyklistòw.
Proponuje poobserwowac ul.Lodzka w Piotrkowie-tylko ryk silnika motoru sluchac i strach przejsc na druga strone ulicy. Tzw.bezpieczna jazda z predkoscia "grubo" ponad przepisowa predkosc.
Zapoznaj się z zasadami ruchu drogowego, jeśli skręcasz pojazdem na posesję itp (nie na skrzyżowaniu gdzie jest zakaz wyprzedzania) masz obowiązek upewnić się że nie jesteś wyprzedzany i twój manewr nie spowoduje zagrożenia. Poczytaj i dopiero się wypowiadaj.
Wszyscy motocykliści są piratami drogowymi? Kazdy Polak jest alkoholikiem, itp itd -_-
Przepraszam bardzo, ale nie zmieniłam jeszcze orientacji:)W autach jest takie coś jak KIERUNKOWSKAZ który informuje o manewrze skrętu lub wyprzedzenia pojazdu, a jak Pan wiem nie wszyscy kierowcy aut włączają je, nie wiadomo czy kierowca VW włączył kierunek i nie można tu stwierdzić kogo to wina, lecz kierowca vw zabił człowieka mimo że był to nieszczęśliwy wypadek. Znałam Kamila bardzo dobrze, a jak ktoś nie wiem jaki on był to niech się nie odzywa, bo rani nie tylko rodzinne ale i przyjaciół i znajomych Kamila. KAMIL zawszę będziemy Cię pamiętać!
Pytanie do policji nie widzicie co dzieje sie w weekend w Wolborzu i okolicy? Glowna ulica 200 km na godz i na jednym kole? Przeciez posterunek jest na miejscu?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!