metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obserwator ~obserwator (Gość)02.05.2014 23:01

Jezdza niczym piraci drogowi i sami prosza sie losu. Majowka to okres ,gdzie transplantolodzy nie próżnuja,właśnie ze wzgledów na motocyklistòw.
Proponuje poobserwowac ul.Lodzka w Piotrkowie-tylko ryk silnika motoru sluchac i strach przejsc na druga strone ulicy. Tzw.bezpieczna jazda z predkoscia "grubo" ponad przepisowa predkosc.

30

jumbol ~jumbol (Gość)02.05.2014 22:31

bóg tak chciał niestety

02

xyz ~xyz (Gość)02.05.2014 18:38

"Lesina23" napisał(a):

Zapoznaj się z zasadami ruchu drogowego, jeśli skręcasz pojazdem na posesję itp (nie na skrzyżowaniu gdzie jest zakaz wyprzedzania) masz obowiązek upewnić się że nie jesteś wyprzedzany i twój manewr nie spowoduje zagrożenia. Poczytaj i dopiero się wypowiadaj.

12

ania ~ania (Gość)02.05.2014 18:09

Wszyscy motocykliści są piratami drogowymi? Kazdy Polak jest alkoholikiem, itp itd -_-

03

xfyxf ~xfyxf (Gość)02.05.2014 17:20

Jeśli było co zbierać to już uratował życie kilku osobom

23

Pietrek Pietrekranga02.05.2014 16:56

00

Lolek ~Lolek (Gość)02.05.2014 16:52

Szkoda chlopaka niestety brak rozumu

21

nie można ~nie można (Gość)02.05.2014 16:34

"Lesina23" napisał(a):
Wg mnie to nie jest wina kierowcy transportera tylko motocyklista i pan "nie można" sie myli.

Przepraszam bardzo, ale nie zmieniłam jeszcze orientacji:)W autach jest takie coś jak KIERUNKOWSKAZ który informuje o manewrze skrętu lub wyprzedzenia pojazdu, a jak Pan wiem nie wszyscy kierowcy aut włączają je, nie wiadomo czy kierowca VW włączył kierunek i nie można tu stwierdzić kogo to wina, lecz kierowca vw zabił człowieka mimo że był to nieszczęśliwy wypadek. Znałam Kamila bardzo dobrze, a jak ktoś nie wiem jaki on był to niech się nie odzywa, bo rani nie tylko rodzinne ale i przyjaciół i znajomych Kamila. KAMIL zawszę będziemy Cię pamiętać!

05

k ~k (Gość)02.05.2014 16:27

Pytanie do policji nie widzicie co dzieje sie w weekend w Wolborzu i okolicy? Glowna ulica 200 km na godz i na jednym kole? Przeciez posterunek jest na miejscu?

10

MoTo ~MoTo (Gość)02.05.2014 15:29

Lewa w Górę ! [*]

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat