metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
PODATNIK ~PODATNIK (Gość)13.01.2015 06:46

Jaki ten Naród Polski jest CIEMNY.Donald i jego Swita dopiero się cieszą .Jestem za podniesieniem wieku emerytalnego do 75 lat i emeryturą dla roboli 500pln.

29

Zandzia ~Zandzia (Gość)13.01.2015 08:04

Widzę,że oceniają Ci którzy nie mają pojęcia ile pomaga Orkiestra, ale życzę Wam aby nigdy nie musieli docenić. Mój syn był w szpitalu parę raz i to na różnych oddziałach więc wiem co piszę. Wielki szacunek dla ludzi, którzy dają i dla Pana Owsiaka który to organizuje.

73

bambo ~bambo (Gość)13.01.2015 08:19

"PODATNIK" napisał(a):

ciekawe czy ty dasz rade do 75 pracowac a pozniej zyc za 500 ?

31

mieszkanka ~mieszkanka (Gość)13.01.2015 11:20

Podziękowania dla wszystkich, którzy wzięli udział w tej szlachetnej akcji pomocy w zbieraniu środków na zakup sprzętu ratującego życie chorym dzieciom. Kto ma dobre i szczere intencje pomocy innym, ten nawet wśród argumentów na nie, zawsze znajdzie argumenty na tak.

52

b/u ~b/u (Gość)13.01.2015 20:44

dlaczego śmieci podrożały przecież żadnych podwyżek nie było pensji co chceta to robita z ludzimi

00

PIOTRKOWIANIN ~PIOTRKOWIANIN (Gość)14.01.2015 00:31

"PODATNIK" napisał(a):

jesli tak twierdzisz to jesteś dla mnie d....em który żyje na garnuszku rodziców i nie ma pojęcia o normalnym życiu 90% Polaków w tym chorym kraju

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat