Jaki ten Naród Polski jest CIEMNY.Donald i jego Swita dopiero się cieszą .Jestem za podniesieniem wieku emerytalnego do 75 lat i emeryturą dla roboli 500pln.
Widzę,że oceniają Ci którzy nie mają pojęcia ile pomaga Orkiestra, ale życzę Wam aby nigdy nie musieli docenić. Mój syn był w szpitalu parę raz i to na różnych oddziałach więc wiem co piszę. Wielki szacunek dla ludzi, którzy dają i dla Pana Owsiaka który to organizuje.
ciekawe czy ty dasz rade do 75 pracowac a pozniej zyc za 500 ?
Podziękowania dla wszystkich, którzy wzięli udział w tej szlachetnej akcji pomocy w zbieraniu środków na zakup sprzętu ratującego życie chorym dzieciom. Kto ma dobre i szczere intencje pomocy innym, ten nawet wśród argumentów na nie, zawsze znajdzie argumenty na tak.
dlaczego śmieci podrożały przecież żadnych podwyżek nie było pensji co chceta to robita z ludzimi
jesli tak twierdzisz to jesteś dla mnie d....em który żyje na garnuszku rodziców i nie ma pojęcia o normalnym życiu 90% Polaków w tym chorym kraju
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!