Wcale mnie to nie dziwi!
W Moszczenicy koło Dyzia wody głębinowe się pojawiły
i ze studzienki jak Niebieskie Źródła wybiły.
Czym wielką frajdę dzieciakom sprawiły
a władze gminne bardzo ucieszyły.
Cały tydzień już źródełko bije
jak tak dalej pójdzie, gmina kasy nabije.
Woda i to głębinowa to towar deficytowy nie wolno jej marnować
trzeba ja szybko zagospodarować.
Zamiast nową szkołę budować może lepiej w wodę zainwestować.
coz mozna bylo sie spodziewac? pierwszy ten co zawsze krytykuje Moszczenice skomentowal... nawet jak sa sukcesy ehhh........
nie zawsze.
Szkoda Wolborza zawsze w czołówce a tu przy nowej pani burmistrz 55 lokata.
A tak po prawdzie to w Wolborzu 100 razy więcej się dzieje jak w Moszczenicy. Polityka, polityka!!!Ewentualnie taniec przesądził. W Moszczenicy mazura bardzo dobrze tańczą.
No taak... Moszczenica Rules - jak zawsze z resztą ;). Ciekawe co za kretyn wymyślił ten ranking i na czym się on opiera? Miłe zaskoczenie z resztą. Więc zapraszamy do Moszczenicy - Raz przyjedziesz i już nie wrócisz ;);)
Jeśli nie postrzelą cię przypadkiem,to podepczą autko..
Jeśli nie postrzelą cię przypadkiem,to podepczą autko.
zapomnieliscie dodac ze jeszcze jak nie pobija i nie okradna to bedzie dobrze. w moszczenicy to same zlodzie i patologia....
Wszyscy tylko krytykują, a ja kocham Moszczenicę !! Mieszkam tu od dziecka i nigdy w życiu nie zamienił bym jej na inną miejscowosć. Wiadomo jest jeszcze duuużo do zrobienia, ale w Polsce tylko sie trochę wychylisz (patrz ranking) i już cie muszą zgnoić. A co do Chrzanów jak by nie mieli biskupa i kilku gości w starostwie to palcem do d.... by nie trafili. ŁYKI RZĄDZĄ :) :)
jeszcze wkrótce będziemy dodawać "...albo prześmierdniesz...", bo pewnie niedługo mieszkańcy i cała okolica będą pachnieć "boskim" aromatem;-)))
Śmiem twierdzić że ktoś pomylił Moszczenice z jakąś inną Moszczenicą,chyba że innowacją jest już tutaj wspomniane źródełko,które wybija a mieszkańcom licznik bije.........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!