A to zimową porą nie można przepraszam na rowerku pojeździć. ..no to chyba żarty jakieś...
No trochę to dziwne na 15 stopniach mrozu, jak auto ciężko utrzymać na lodzie, a co dopiero rower.
Ale niestety raczej pan sobie nie jeździł dla przyjemności - tu w gminie to podstawowy środek transportu jak zauważyłem.
czasem miejsca na dwa auta nie ma na drodze a gdzie jeszcze rower? trochę wyobraźni mogli by mieć ludzie.
Nie znam szczegółów, moim zdaniem była to wieczorowa pora gdzie widoczność była minimalna, a kierujący rowerem nie był wyposażony w elementy odblaskowe. Sam jako kierowca miałem kilka razy styczność z niedostatecznie oświetlonym pieszym/rowerzystą na drodze i wiem jakie to jest nie bezpieczne. Przy takich warunkach jakie panują obecnie jazda rowerem bez odpowiedniego oświetlenia jest nieodpowiedzialna.
Opony zimówki i heya...
Dzisiaj miałem heyah z nowymi zimówkami. Nierówność na zmarzlinie i po sekundzie leżałem w rowie.
Zima za dwa dni według kalendarza, ale ja chce, żeby już poszła :)
zimowki to raczej snieg a zmarzliny i wyslizgany snieg lub lod to zimowki czy nie to jak wpadnie sie w poslizg to tylko Sw Krzystof moze pomoc
wyjezdzanie rowerem na drogi w takie pogody to proszenie sie o smierc taka prawda.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!