[ TEN ROLNIK TOcySTARY KLUSOWIK OD LAT MIAL BRON I WSZYSCY O TYM WIEDZIELI A ZE BRACISZEK MA BAZRY GLUCHOWIE I MILIONY TO CZUL SIE BEZKARNY I MYSLIWY NIEWYTRZYMAL .ALKOCHOL JEST TU OBCIZAJACYM FAKTEM I NIEMA DYSKUSJI A KLUSOL JEZDZIL PO POLU STRZELAL DO SAREN
Interesujace stwierdzenie i nie twierdzę, że jest bezpodstawne ...
Wszak mieszkańcy wszystko wiedzą, no prawie wszystko, a zatem TY też wiedziałeś ?
To po pierwsze, a po drugie to wręcz niemożliwe aby stosowne władze nie wiedziały o tego typu przestępstwie ?
Miki, czasami jesteś śmieszny ?
Nie gniewaj się ...
Jak wieść niesie, to każdy o każdym wszystko wie,
to " stara prawda"
Usprawiedliwia Cię tylko fakt iż nie wiedziały o tym przestępstwie władze na terenie Gminy.
To szczera prawda.
Powiem Ci tylko, że o mnie, to wiedzą o "wiele" więcej niż to sobie wyobrażasz ? A, żebym posiadał broń bez zezwolenia, i jeszcze "trudnił" się kłusownictwem", no to już ogromna przesada. Szkoda tylko, że tej treści postów nie czyta Pan Minister z Rządu Pana Premiera Donalda Tuska ?
Być może ...?
Niemniej treść mojego postu była zredagowana w oparciu o post ( informacje ) mieszkańca z dnia 18.10.2008 roku, w szczególności - ponownie zacytuję:
Nic więcej nie mam do dodania w przedmiotowej sprawie. Poza informacją, iż "stosowne władze" to m.in. Koła Łowieckie, Liga Ochrony Przyrody, miłośnicy ochrony zwierząt,pracownicy leśnictwa, etc., etc., mogły a wręcz powinny reagować na tego rodzaju zdarzenia.
Kończąc nadmienię, że dyskusja w tym temacie jest zasadna pod warunkiem, że forumowicz "mieszkaniec" napisał prawdę w swoim poście. A to bardzo istotna okolicznosć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!