Jestem mieszkanką Moszczenicy i NIE CZEKAŁAM na ten moment, jeśli mam dojechać do amfiteatru dziurawą drogą.
Dlaczego nie ma zadaszenia choćby nad sceną???? W razie deszczu będzie nieciekawie...
Tylko pozazdrościć Moszczenicy takiego gospodarza.
Ender ożywił gospodarczo Moszczenicę mijały dni mijały lata .....
Tyle lat czekano, o Enderze już zapomniano. To co wybudował już się rozsypało.....
Piekarek zaczął kontynuować rozpoczęte inwestycje swego poprzednika ba robi to z większym rozmachem.
Czyżby koniec marazmu i stagnacji???
Na Familijkach powiadają, że jedna garderoba dla prezesa jest przeznaczona by miał dalej do gabinetu wójta.
Łyżka dziegciu.
Nowa szkoła w Jarostach, imienia żony nazisty a
Nowotko nie pasował bo był komunistą.
Władza bębni na tam tamie by naród rytm zachował.
Foto:
http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
a ja sie bardzo cieszę. brawo Panie Wójcie. na malkontentów prosze nie zwracać uwagi, bo jeszcze sie taki nie narodził , który by wszystkim dogodził. Trzymam za Pana kciuki
Proszę przyjechać do Misczenicy i zobaczyc jak wiele się zmieniało. A co do Amfiteatru - jest pięknie zadaszony :).
Gdzie znajduje się Misczenica?
Przepraszam. Za szybko napisane... oczywiście chodzi o Moszczenicę ;D
Ten z czerwonym kinolem i buraczałą buzią tez będzie się lansował. Może też Cwaniaka z ks proboszem zabiorą.. :))
Jeszcze jedno :
Piotrków wykańczają.... Moszczenice stawiają.
Chłop do Swojego niech wy....
Zadaszenie piękne,hahaha:). Ciekawe kto tak bardzo czekał na ten,na wyrost,nazwany,amfiteatr.Niezłą sumkę gmina wyłożyła na ten przybytek,a dotacje unijne też wykorzystane na cel "świetny". Po komentarzu ~Marek Marecki Polska,więcej dodawać nie trzeba.Zapraszamy do Moszczenicy-lans:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!