Ale ten wypadek miał miejsce w samej miejscowości Moszczenica czy na odcinku drogi wlotowej do tej miejscowości w lesie gdzie są te oberwane pobocza ?
Nie lubię tej drogi zawsze mnie ona odstrasza.
z informacji na godzine 15.00 wynika iz wypadku nikt nie przezyl wiec 3 osoby zabite.,.,,.
Przeżyła jedna osba którą zabrali do szpitala . A dwie nieżyją . Widziałem na właśne oczy jak je wyjmowali z auta . Maskara
Jechali ulica proszeńską od strony gazomi do moszczenicy . Tam jest taka dośc duża górka . Pewnie wybiło ich i dlaje już wiecei
jak nie wiecie dokładnie co sie stało to nie pieprzcie głupot .! dobrze znam i znałam te osoby ! ten 17-letni pasażer żyje .! ma cały czas stan stabilny ! i normalnie mozna nawet z nim porozmawiać .!
widziałem to na własne oczy!! Samochód leciał z boku , odbił sie od murka , przekoziołkował i zatrzymał się na dzrewie!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!