No cóż, dla bezpieczeństwa naszych dzieci powinno się go po cichu zlikwidować, zaaranżować jakiś wypadek albo samobójstwo. Powinni to zrobić już dawno, zastrzelić z pistoletu z tłumikiem w czasie przewożenia do innego więzienia. Potem skremować padlinę i ogłosić po jakimś czasie że wykorkował na zawał. Niezgodnie z prawem? Tak. Ale zgodnie ze zdrowym rozsądkiem. Jeżeli ważniejsze są dla was paragrafy niż życie naszych dzieci - jesteście głupsi od talibów.
A moze poki osadzony to przedstawic aktualne zdjecie, to bedzie wiadomo kogo omijac. Zdjecia ofiar sa pokazywane z kazdej strony twarzy a bandziorow z zaslaniajaca plama. Moze by tak rzad uchwalil ustaweodwrotna: mordy zakapiorow publicznie pokazac a ofiary pod ochrone twarzy. I jak w filmie: tych klientow nie obslugujemy
Nawet nie wiesz ilu zboczeńców i pedofilów jest w jego wieku i starszych. Jego trzeba odizolować na zawsze, bo jak niedawno powiedział, on "lubi" młodych chłopców i z tego się nie wyleczy. Krzesło albo zastrzyk.
Ja mam nadzieję, że właściwe organy podejma właściwe kroki, oby taki zwyrodnialec nie wyszedł na wolność bo co będzie jak zgina kolejne dzieci. ja nie chce żeby on wyszedł na wolność.
jakiś wróżbita napisał,że po wyjściu na wolność będzie zabijał to czym zajmowali się przez 25 lat specjaliści od resocjalizacji?
wydaje mi się że jak wróci do piotrkowa to go ubiją i TAKI finał tego będzie.
Chyba wolałabym umrzeć niż nosić w sobie coś z tego wyrodnialca .......
W zakładzie karnym w Rzeszowie. Bynajmniej rok temu tak mówili w TV ;]
http://fakty.interia.pl/polska/news-sejm-uchwalil-ustawe-o-leczeniu-niebezpiecznych-przestepcow,nId,1047963
chyba tak...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!