metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
znajoma ~znajoma (Gość)08.07.2011 12:09

Ciało Przemka znaleziono 3 tygodnie po zaginieciu,a od dyskoteki do Wronikowa jest około 5km

00

radoxim ~radoxim (Gość)08.07.2011 12:11

nie wiem poo co ta prokuratura i policja skoro nie mogą rozwiązać przyczyn tej tragedii która niestety na zawsze pozostanie tragedią dla matki tego chłopaka

00

Natascha von Hammerschmidt-Hummel ~Natascha von Hammerschmidt-Hummel (Gość)08.07.2011 13:41

Bez żartów! Co od koleżków - szczeniaków wymagać odpowiedzialności, skoro dorośli - stare byki żadnej odpowiedzialności nie przejawiają, pozwalając pijanym siadać za kierownicą i ruszać w drogę! Naród zupełnie pogrążony, bez wartości w życiu.

00

detektyw ~detektyw (Gość)08.07.2011 13:43

Skoro koledzy przyjechali razem, to dlaczego odjechali bez niego? Dlaczego postanowili go zostawić? Czy doszło do kłótni między rówieśnikami i w efekcie zignorowanie kolegi, że aż zabrali mu kurtkę, czy jej nie zauważyli, że wzięli? Może zrobili to dla żartu. Świadome pozostawienie kogoś bez kurtki, to jak nieudzielenie pomocy. Właściwie to kradzież przedmiotu bardzo cennego w danej chwili. Dlaczego organizatorzy nie zapewnili szatni w zimę? Co to za speluna? Kto ją dopuścił do organizowania takich przyjęć? Czy byli przesłuchani organizatorzy? Noc sylwestrowa była dość mroźna, jeśli chłopak nie był pod wpływem alkoholu, to miał instynkt samozachowawczy. Fakt, co wynika z poprzedniego artykułu, chłopak pracował w piekarni. Jest tam gorąco i mógł mieć problem z prawidłową oceną temperatury. Dlaczego mleczarz nie zapytał się, czy chłopakowi nie jest zimno? Tych pytań można stawiać dużo.

00

Natascha von Hammerschmidt-Hummel ~Natascha von Hammerschmidt-Hummel (Gość)08.07.2011 14:02

"detektyw" napisał(a):
Co to za speluna?

Co to za speluna? A co, ty z choinki się urwałeś?

00

adek0097 ~adek0097 (Gość)08.07.2011 14:16

Ja tam byłem tylko raz i dziękuje:( Więcej nie popełnię tego błędu.

00

zen ~zen (Gość)08.07.2011 15:37

prokurator to nie sąd. Pan prokurator wygłosił opinie jak na sali sądowej. Tylko jak koledzy Przemka mają się bronić przed tymi słowami?
Dla tych młodych ludzi te słowa nie są bez znaczenia. Szczególnie w małej społeczności jakiej żyją.
A co jeśli prokuratorzy nie wszystko wyjaśnili? Może są fakty których nie znamy? Może Pan prokurator wszystkiego nie wyjaśnił?

00

Pietrek Pietrekranga08.07.2011 16:39

Detektyw dobrze się czujesz?

"detektyw" napisał(a):
Dlaczego postanowili go zostawić?

to się ich spytaj

"detektyw" napisał(a):
Dlaczego organizatorzy nie zapewnili szatni w zimę?

szatnia jest wiec mógł zostawić w szatni

"detektyw" napisał(a):
Kto ją dopuścił do organizowania takich przyjęć?

no na pewno ktoś musiał to zrobić

"detektyw" napisał(a):
Czy byli przesłuchani organizatorzy?

Organizatorów interesuje plac który jest ogrodzony i co się na nim dzieje bo to ich teren prywatny.

"detektyw" napisał(a):
Dlaczego mleczarz nie zapytał się, czy chłopakowi nie jest zimno?

To się mleczarza pytaj.
A może ja zadam pytanie. Ty go szukałeś jesli nie to moze tez twoja wina ze nie zyje. Moze wez wszystkich z Protectorza odprowadzaj do domu. Pomyśl zanim zaczniesz zadawac glupie pytania

00

Idiota ~Idiota (Gość)08.07.2011 17:40

"radoxim" napisał(a):
nie wiem poo co ta prokuratura i policja skoro nie mogą rozwiązać przyczyn tej tragedii która niestety na zawsze pozostanie tragedią dla matki tego chłopaka

Po co ? Po to by idioci jacy tam pracują - czytaj głąby po podstawówkach lub zawodówkach zaocznych mogły pilnować nieudolnie Twoje i naszego bezpieczeństwa.
Podam Ci przykład z wtorku. Sklep w Piotrkowie co robią Policjanci w tym czasie ? Otóż wysłuchują porad sprzedawcy nt. zalet telewizorów dostępnych w sklepie. Brawo, płacimy podatki by banda głąbów mogła w czasie pracy zbijać bąki i dokonywać oględzin prawdopodobnie nowego zakupy sprzętu RTV do domku. Ekstra za coś takiego w cywilizowanym państwie Ci dwaj inteligenci powinni beknąć dyscyplinarką.
W Policji pracują osły w 95% wiec nie wymagaj cudów od nich. Prokuratorzy to i tak klika zamknięta toteż cudem nie jest, że synek, wnuczek pracuje za "znajomości".
Polska klika zamknięta.
Nie mniej koledzy tego chłopaka karę powinni ponieść ze względu na ich zachowanie aspołeczne.
Z drugiej strony szympansa można nauczyć wciskać czerwony guzik toteż od kolegów nie wymagajmy by potrafili trzeźwo myśleć - czerwony guzik proszę wciskać dokładniej drodzy koledzy. Gratuluję Wam koleżeństwa - strach się z Wami zadawać bo życie można nawet stracić.

00

Wojas ~Wojas (Gość)08.07.2011 19:03

Do Idiota. Widzę, że zbyt mądry nie jesteś i chyba założyłeś im ukrytą kamerę, skoro wiesz co robią. Ja nie wiem. Ja ich poprosiłem o pomoc i zjawili się w błyskawicznym tempie. A ciekawe jakie Ty masz wykształcenie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat