A otóż drogi nasz ,,Amanie,,czysto technicznie,to fakt nie ma nic takiego napisane co oczywiście Ty wydedukowałeś....
,,Kamera okiem ich nie pobiła,,:)
Ale taka jest nasza szara rzeczywistość pokrzywdzony zgłosił,opisał i się udało schwytać....no co innego jakby nie zgłosił,to by nie znaleźli,bo by nawet nie wiedzieli.My oczywiście nic też do Ciebie nie mamy,Panowie Strażnicy,fakt jest faktem z pewnymi z pewnymi sprawami sobie nie radzą,więc trza chłopom pomóc:)
a co to twoj mesiek ze wstydzisz sie jak parkujesz?? :D
No i mleko się rozlało. A z jego chlupotem zeszło na mnie olśnienie.
Otóż ja - niewinna istota, przybrana w zwiewne stroje kobiece, żyłam w błogim przekonaniu, iż nie jestem jedyną białogłową na tym forum. Niestety, jakeż moje zdziwienie, że nawet mini nie chadza w mini, a jeno w spodniach. Ojjj mini mini, Ty kuglarzu.
Chodź raz daj się poczuć jak facet,a że w mini to trudno nogi depiluje,ale i tak tu nikt nic nie zauważy:)
Sorry mini19103. Nastąpiła pomyłka. Uznaję, że powinienem napisać: pani.
No to jeszcze raz:
ePiotrkow:
P51
Z relacji ePiotrkow wynika, że strażnik skierował patrol w miejsce gdzie zauważył grupę osób odpowiadających opisowi natomiast z opisu P51 wynika, że strażnik wysłał patrol w miejsce gdzie poszkodowany został pobity. Czy to jest to samo miejsce? Odpowiedź brzmi: NIE.
Po pierwsze nie podejrzewam, żeby opisana grupa stała w miejscu pobicia i czekała na patrol, po drugie gdyby poszkodowany został pobity pod czujnym okiem kamery to strażnik odtworzyłby to z nagranego materiału a o niczym takim nie było mowy.
Oczywiście.Poniższe wypowiedzi to stek bzdur i ...
Brawo! brawo!
Więcej takich jak Piotrkowianin a mniej takich jak Aman, a będzie bezpieczniej.
A niby dlaczego? To są dowody na naruszenie zasad parkowania przez kierowców wskazanych pojazdów. Widocznie sam nie przestrzegasz prawa i to co robi Piotrkowianin drażni Cię.
AMAN - nie pogrążaj się...
ZAUWAŻYŁ GRUPĘ OSÓB ODPOWIADAJĄCYCH OPISOWI PODANEMU PRZEZ POSZKODOWANEGO.
No to Twoim zdaniem o czym jest mowa...?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!