metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sluchacz ~sluchacz (Gość)01.01.2017 10:31

Poziom realizacji jest bardzo niski,ale głowa do góry bełchatowska eska nie ma wcale poziomu i kultury prowadzenia.posłuchajcie choć przez chwile radio łódz ,pr.3 ,pr 1. Prowadzący mają wysoką kulturę prowadzenia audycji.Może połowa mieszkańców piotrkowa nie widzi wielkiej różnicy.Jakie radio ,tacy słuchacze.

81

Sluchacz ~Sluchacz (Gość)01.01.2017 14:31

A moze przy okazji remontu spuscicie ze schodow pania beate holubowicz stachaczyk? Jej pretensjonalny i melancholijny sposob prowadzenia wywiadu i wypowiadania sie niszczy wszystko. Ona moze by msze na pogrzebie dobrze odprawila, ale nie do wywiadow w radiu. Ta kobieta niszczy chcec sluchania strefy fm.

140

Pan Roman ~Pan Roman (Gość)01.01.2017 15:57

Radio Strefa Fm to kompletna żenada. Muzyka ( stare i nowe hity ) nic z hitami wspólnego nie mają. W nocy to juz w ogóle tragedia slucha się nie da. Najbardziej irytuje mnie program Magiel zwłaszcza głupkowate żarty prowadzących, zazwyczaj na bardzo niskim poziomie. Tematy przewodnie kolejnych audycji wymyślanie są chyba zaraz po przebudzeniu, są beznadziejne. No i nagminne jest nasmiewanie się z ludzi, zwłaszcza starszych. Dziwne jest zmienianie nazw gazet podczas cytowania artykułów np. Rzepa - Rzeczypospolita, Siódemki - siedem dni i wiele innych dziwactw. Proponuję posłuchać choćby tomaszowskiej Famy lub Radia Plus ale to chyba za wysoki poziom w porównaniu do naszej rozgłośni. Przydałaby się alternatywa coś typu Radio Parada, Fama, Plus

113

93-200 ~93-200 (Gość)01.01.2017 15:59

Teraz i tak wszystkie rozumne i cywilizowane osobniki słuchają w trójce topu wszechczasów

30

Pestka ~Pestka (Gość)01.01.2017 16:28

Remont ścianek, wygłuszenie i nowe biurka to troszeczkę za mało.słuchacze są już znudzeni mierną jakością audycji. Stoicie w miejscu. Słuchacze liczą na zmianę formuły większości audycji Strefy. Myślę żę należy wykonać kolejny krok , by audycje były ciekawe i przekazywały konkretne informacje. Bajdurzenie pana Cecotki nie jest interesujące i ńikogo już nie bawi. Prezesie Stachaczyk - czas na zmiany, idą ciekawe czasy i czas z tym coś zrobić. Życzę powodzenia.

120

97-330 ~97-330 (Gość)01.01.2017 16:38

Akurat Cecotka jest najlepszy w tym radiu on ale w duecie z Gala bo sami bez siebie to już mniej

25

toya ~toya (Gość)01.01.2017 20:50

Dzięki temu że nasza STREFA Fm jest tak denna, znalazłem FAMA, czasami PLUS z Łodzi.
ICH już nie słucham od ponad ROKU... po prostu szkoda radia...
Zmienią osoby prowadzące Magiel, i kilku innych to może wrócę.....może...

61

gonzo ~gonzo (Gość)01.01.2017 21:13

A czy w ramach remontu mozna zdjąć z anteny panią Beatę?

90

fmf ~fmf (Gość)01.01.2017 21:32

radio horror powinna byc nazwa

61

radio 📻 Trybunalskie ~radio 📻 Trybunalskie (Gość)01.01.2017 14:42

A ja mam najgłębszą wiarę w to, że w nowym roku wystąpią problemy z emisją tego czegoś co sobie ktoś nazwał Gazetą Trybunalską. Dno, żenada, syf, malaria, kiła i mogiła oraz 2 metry mułu.

64

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat