Brawo młodzi Piotrkowianie i Piotrkowianki. Państwo jest świeckie, wara ePiSkopatowi i rządzącym od czynienia z nas państwa wyznaniowego opartego na zasadach jednej z religii. Nie odpuszczajmy, presja będzie mieć sens - jeśli się nie wycofają to upadną.
A i jeszcze jedno. Pis ładnie Polaków rozgrywa. Dzielić i skłócać! A gdzie respiratory i łożka? Koronawirus już niegroźny? Bedziemy się spierać na poglądy w tak trudnej moralnie kwestii, wyrzygiwać sobie nawzajem co o sobie wzajemnie myślimy, a nieudolność rządu w pandemii schodzi na drugi plan. Brawo Pis, świetna ruska strategia!!
Nie tak dawno czternastoletnie Julki stały z napisami "Zniszcz mi Pusie, nie planetę". Są już efekty: "Aborcja jest Ok". Co następne? O to zadbają pedagodzy szkolni...
10 listopada 2020 r. zwolany będzie kongres zjednoczeniowy Konfederacji i PiS.
Ma powstać nową partią pod nazwą Chrześcijańską Unią Jedności. Uroczystości inaugurayjne odbędą się 11 listopada w Toruniu.
Im wolno manifestować wszędzie w dzień i w noc, na ulicach, rynkach i pod kościołami i tłumnie, a wczorajsza manifestacja w W-wie w obronie PRZYSZŁOŚCI pokoleń dzieci i wnuków, została zgazowana przez policję europejską, byli Włosi, Czeczeni, Ukraińcy w jej szeregach.
Mam pytanie do tych młodych pań dziewczyn tak łatwo wam się mówi o życiu dzieci które nie mogą się bronić. A co będzie jak wy zachorujecie nieuleczalnie należy was zabić, eutanazja,
Widać na zdjęciach małą grupkę ptotestujących, w większości młode osoby oby nigdy ich nie dotknęła sytuacja, że w czsie ciąży dowiedzą się o chorobie swojego nienarodzonego dziecka. Moja bratowa miała taką sytuację, lekarze rekomendowali zabieg, ona się nie zgodziła, urodziła zdrowego syna i cieszy się macierzyństwem. Są przecież przydadki,że ciąża przebiega prawidłowo, a na świat przychodzą chore upośledzone dzieci czy są zabijane? Nie. Uwazam ze mozecie proyestować ale bez przeszkadzania ludziom którzy przychodzą do kościoła na modlitwę.W tych trudnych czasach polecam wam modlitwę za nienarodzone dzieci, o ustanie pandemii ospokój w naszej ojczyźnie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!