metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
prawda ~prawda (Gość)06.11.2010 17:27

Stadion to był i hala była i baseny były.... i się ....

00

bulk ~bulk (Gość)06.11.2010 21:20

Sumując wszystko do kupy wychodzi na to, że szału nie ma. W ogóle to na żwirki nie ma po co jechać, chyba żeby porozbijać samochód na tych dziurach nieopodal boiska. Przez bramę nie ma co przechodzić bo jeszcze się ją trąci i odpadnie dopiero co nałożona nowa warstwa na starą, skorodowaną zresztą. O wchodzeniu na boisko nie ma mowy, bo jeszcze ktoś się wywali przez te garby i noga złamana. Sumując, Piotrków potrzebuje lekarza, który zmodernizuje konkordie po raz drugi ku uciesze wszystkich.

00

hm ~hm (Gość)06.11.2010 22:14

czekam na huczne otwarcie, tak na bogato, przed wyborami

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)06.11.2010 22:53

Linia końca dystansu biegu na 60 metrów jest narysowana w nieodpowiednim miejscu.
Jakoś brak zaskoczenia z mojej strony,czekać tylko jak wypalą na łamach,że się odkleja,albo ktoś ją ukradnie :))

00

andzi ~andzi (Gość)07.11.2010 12:01

Czy odnowiony stadion został poświęcony- ja się tylko pytam.

00

Aman Amanranga07.11.2010 13:31

Mieliśmy kiedyś porządny wymiarowy stadion. Ale kiedy to było i komu to przeszkadzało. Z tego co pamiętam to chyba władzom tego miasta.

00

prawda ~prawda (Gość)07.11.2010 13:49

"Aman" napisał(a):
Mieliśmy kiedyś porządny wymiarowy stadion.

Widzę,że nie tylko ja to pamiętam... i była hala też pełnowymiarowa i wiele innych obiektów... i co i g.... !

00

miastowy ~miastowy (Gość)07.11.2010 15:21

Wszystko super... no ale zawsze musi być jakieś "ale" ... piotrkowska rzeczywistość :(

00

motyl ~motyl (Gość)07.11.2010 15:22

"Aman" napisał(a):
Mieliśmy kiedyś porządny wymiarowy stadion. Ale kiedy to było i komu to przeszkadzało. Z tego co pamiętam to chyba władzom tego miasta.

Dokładnie, super stadion z pełnym zapleczem zarówno dla piłkarzy jak i dla dziennikarzy, działaczy itp. Do tego było mnóstwo grup trampkarzy, młodzików itp. którzy na tym obiekcie trenowali, mieli zajęcie. Oprócz tego porządna hala sportowa, baseny, niejedno miasto nam zazdrościło takiego kompleksu. No ale gdy rządzą tym miastem tacy ludzie to mamy teraz (przynajmniej na papierze) w tym miejscu boisko, chociaż mi go coś ciężko znaleźć, ale w urzędzie miasta nikomu to nie przeszkadza. Nie wspominając jak to kiedyś na Żwirki też był piękny basen, a teraz... no cóż. A przy korycie od kilkudziesięciu lat te same mordy.

00

~mb~ ~~mb~ (Gość)07.11.2010 16:32

CZY KAŻDA INWESTYCJA W NASZYM MIEŚCIE MUSI WZBUDZAĆ TYLE EMOCJI OCZYWIŚCIE NEGATYWNYCH?,CZY NIE MOŻNA ZROBIĆ CZEGOŚ PORZĄDNIE? SZANOWNI PAŃSTWO WYBIERZMY NOWEGO GOSPODARZA NASZEGO MIASTA,I NIECH JUŻ MOŻE, NIM NIE BĘDZIE KRZYSZTOF CHOJNIAK,MOŻE LEPIEJ NIECH PAN PREZYDENT SIĘ SKUPI NA CZYTANIU KAZAŃ BO TO MU CHYBA LEPIEJ WYCHODZI.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat